Ilay Bri-Misie & Ginewra Forastero...

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Sylvia Anna

Post autor: Sylvia Anna »

Jesteśmy w domku,nocka minęła bezproblemowo(koty w osobnych apartamentach). :-)
Poranek u Gini z załączonym traktorkiem i mizianiem w naszym łóżku... :-D
Sylvia Anna

Ilay troszkę zestresowany syczy,prycha i nawet warczeć zaczął...momentami to zastanawiam się czy mam psa czy kota... <lol> Punkt obserwacyjny na parapecie....bezpieczna miejscówa...Ginewra chyba się zadomowiła,drobny problem z jedzonkiem bo nie chce nic... :-( mam nadzieje,że apetyt jej szybko wróci...Drobna foto relacja jak zrzucę zdjęcia
Sylvia Anna

generalnie to wczoraj nie spałąm do 4.10,dzisiaj padam a jeszcze mam dosyć pracowitą niedzielę... :-/
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ilay zestresowany, bo jakieś nowe coś mu po domu biega. Domyślam się, że Ginewra w nocy tak traktorzy jak moja czekoladka. To jest niesamowite. Ela im chyba jakieś traktorki w tyłeczki zamontowała <mrgreen> Trzymam za Was kciuki <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<ok> za szybkie zadomowienie sie nowej kici !
I czekamy na fotki ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Też trzymam kciuki, żeby się koteczki szybko dogadały <ok>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia :)
<ok> żeby się szybko dogadały <ok>
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Ja też czekam na zdjęcia i oczywiście życzę szczęśliwego dokocenia! <ok>
Sylvia Anna

Kociaste obchodzą się szerokim łukiem...jest poprawa w tym,że małe nie prycha na duże... :-) Ilay zaczyna być już ciekawy....co ten maluch robi w jego domu?.... <shock> Myślę,iż z każdym dniem będzie lepiej.Ginewra to mały rozrabiak...wszędzie wchodzi,szpera....dzisiaj nawet udało jej się zrzucić dwa wazony z komody <diabeł> Małe z niej tornado... <mrgreen> A w czasie kiedy nie rozrabiała słodko spała....kuwetka zaliczona na siusiu;mięsko też zjadła i nawet popiła więc stres jeden mniej jak dla mnie....Jesteśmy do przodu :ok:
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Sylvia Anna pisze:Kociaste obchodzą się szerokim łukiem...jest poprawa w tym,że małe nie prycha na duże... :-) Ilay zaczyna być już ciekawy....co ten maluch robi w jego domu?.... <shock> Myślę,iż z każdym dniem będzie lepiej.Ginewra to mały rozrabiak...wszędzie wchodzi,szpera....dzisiaj nawet udało jej się zrzucić dwa wazony z komody <diabeł> Małe z niej tornado... <mrgreen> A w czasie kiedy nie rozrabiała słodko spała....kuwetka zaliczona na siusiu;mięsko też zjadła i nawet popiła więc stres jeden mniej jak dla mnie....Jesteśmy do przodu :ok:
Dobrze będzie :) Trzymam kciuki za wspólną szybką zabawę <ok>
Zablokowany