Safira vel Mia
- Safira
Re: Safira vel Mia
a to nasz ulubiony fotelik i ukochaną podusią
- Safira
- yamaha
- Genius Loci
Cudny z niej kudlaty <diabeł>
Sliczna jest <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sliczna jest <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Safira
- Safira
Bardzo dziękuję i powiem jeszcze że do tego jest taka miziasta i przytulaśna że aż mi dech zapiera z radości :):), uwielbia przesiadywać na kolanach i przytulać się z całej siły jaką posiada hihihi miód dla serca.....
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Słodka <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tego już nie musiałaś pisać <diabeł>Safira pisze:Bardzo dziękuję i powiem jeszcze że do tego jest taka miziasta i przytulaśna że aż mi dech zapiera z radości :):), uwielbia przesiadywać na kolanach i przytulać się z całej siły jaką posiada hihihi miód dla serca.....
<lol> <lol> <lol>
Słodki węgielek z Safirki i trzeba uważać, gdzie się siada, bo tak się zlewa z tłem <mrgreen>
- Safira
Lol wiem,że nie powinnam pisać takich rzeczy ale <tańczy> nie mogłam się powstrzymać <tańczy>Sonia pisze:Tego już nie musiałaś pisać <diabeł>Safira pisze:Bardzo dziękuję i powiem jeszcze że do tego jest taka miziasta i przytulaśna że aż mi dech zapiera z radości :):), uwielbia przesiadywać na kolanach i przytulać się z całej siły jaką posiada hihihi miód dla serca.....
<lol> <lol> <lol>
Słodki węgielek z Safirki i trzeba uważać, gdzie się siada, bo tak się zlewa z tłem <mrgreen>
Wy jedyne rozumiecie ile to radości sprawia człowiekowi <serce>
A tak pod słońce to Ona jest czekoladka tylko ciężko to z telefonu wyłapać. Jak biegnę po aparat to już mogę zapomnieć o zdjęciach, do sesji to się Panna nie nadaje, włazi w obiektyw i chce się tylko (:haha: nie wiem czy znowu mogę ) MIZIAĆ!!!!!
Buziaczki dla Waszych futerek i dla Was
- norka
- Agilisowy Rezydent
nie dość że taka śliczna to jeszcze miziasta <zakochana> <zakochana> ...ech...szczęściara z Ciebie... :-) :-) :-)
- Safira
bardzo dziękuję z miłe słowa i dodam że niesamowicie grzeczna i w ogóle naj, naj, naj....takie moje wielkie szczęście:)