<lol> <lol> <lol>elsa pisze:
Dziękuję, obecny tytuł jest w porządku <mrgreen>
*Kostek*Sonia*Rominka*
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
- elsa
Tego słodziaka <mrgreen>Limonka pisze:Ooooo <mrgreen> Którego? :-)elsa pisze:
Właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z kursu będzie miała kociaczka od Lilii, ale boskooooooooo <serce> <serce> <serce>

- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Kreeeeeeemuś :-) Czyżby Umek? <mrgreen>
elsa, to jeszcze koniecznie koleżankę przekonaj żeby założyła wątek na forum :-)
elsa, to jeszcze koniecznie koleżankę przekonaj żeby założyła wątek na forum :-)
- elsa
Właśnie nie wiem który to, bo one wszystkie piękne i podobne do siebie! Od wujka fejbuka wiem o owym wydarzeniu, muszę koniecznie nawiązać z Agą kontakt w tej sprawie! <mrgreen>
- dagusia
Tak jest i to obowiązkowo bo chcemy to maleństwo oglądać jak rośnie <mrgreen>
- elsa
Hejo ciocie!
Przede wszystkim chciałam zameldować, iż Stefan ma się dobrze <mrgreen> Kostek postanowił jednak przeprowadzić się na stałe do pokoju stefanowego i pełni przy terrarium służbę niczym żandarm <mrgreen> (Przecież, nie powiem, że jak policjant, bo wolę unikać stwierdzeń, iż to rodzinne <diabeł> ). Jedno jest pewne - ma zamiary pokojowe, po prostu lubi na niego popatrzeć i patrzeć i patrzeć, a potem zasypia zmęczony trudem dnia <mrgreen> Dziewczynom jest obojętny - taki obiad to nie obiad <lol> A tak na serio, to Stefanek lubi przesiadywać na ramionach, jest grzeczny, nie łobuzuje (jakby zwierza nie było) i jest wręcz nakolankowy <mrgreen> Osobiście nie przełamałam lodów i nie wzięłam go na ręce, ale pogłaskałam po kosmatym grzbiecie, więc jakiś postęp jest
No co, wszystko małymi kroczkami <oops>
Zbieramy i my siły na sterylizację, pod koniec miesiąca, albo na początku lutego czeka i nas to nieciekawe wydarzenie - chciałabym mieć już to za sobą! Póki co muszę kupić Immunodol i zacząć podawać.
A to Mizianka-mruczanka <zakochana>
i koty na wakacjach, czyli jak polubiłyśmy swój domek letniskowy <mrgreen>
Przede wszystkim chciałam zameldować, iż Stefan ma się dobrze <mrgreen> Kostek postanowił jednak przeprowadzić się na stałe do pokoju stefanowego i pełni przy terrarium służbę niczym żandarm <mrgreen> (Przecież, nie powiem, że jak policjant, bo wolę unikać stwierdzeń, iż to rodzinne <diabeł> ). Jedno jest pewne - ma zamiary pokojowe, po prostu lubi na niego popatrzeć i patrzeć i patrzeć, a potem zasypia zmęczony trudem dnia <mrgreen> Dziewczynom jest obojętny - taki obiad to nie obiad <lol> A tak na serio, to Stefanek lubi przesiadywać na ramionach, jest grzeczny, nie łobuzuje (jakby zwierza nie było) i jest wręcz nakolankowy <mrgreen> Osobiście nie przełamałam lodów i nie wzięłam go na ręce, ale pogłaskałam po kosmatym grzbiecie, więc jakiś postęp jest
Zbieramy i my siły na sterylizację, pod koniec miesiąca, albo na początku lutego czeka i nas to nieciekawe wydarzenie - chciałabym mieć już to za sobą! Póki co muszę kupić Immunodol i zacząć podawać.
A to Mizianka-mruczanka <zakochana>
i koty na wakacjach, czyli jak polubiłyśmy swój domek letniskowy <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl> Rominka w domku letniskowym rzadzi, reszta NIE WCHODZIC <rotfl>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>

<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale sobie miejscówkę Rominka wybrała idealną na zimę, przy ciepełku, żeby czasem dupka nie zmarzła <zakochana> <mrgreen>
- elsa
Ona się umie ustawić <mrgreen> Miejscówa przy grzejniku, rezerwacja w domku letniskowym - taka niepozorna, a pierwsze skrzypce gra <roll>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
fantastyczne sa , a kto domek tworzyl?? zdolniacha <mrgreen>