*Kostek*Sonia*Rominka*
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Elsa musisz dobudować jeszcze dwa pięterka, bo przecież Sonia i Kostek nie mogą być "bezdomni" <mrgreen>
- dagusia
Kotki na wakacjach <zakochana> <zakochana> <zakochana> W sumie tak naprawdę to tylko Rominka, bo reszta zapomniała zarobić rezerwacje i wszystkie domki już zajęte
Ps czy ja wspominałam, ze między innymi dzięki niej polubiłam kudłate brytki?? <serce> <serce> <serce>
Ps czy ja wspominałam, ze między innymi dzięki niej polubiłam kudłate brytki?? <serce> <serce> <serce>
- elsa
Dziękuję! <serce>fado123 pisze:fantastyczne sa , a kto domek tworzyl?? zdolniacha <mrgreen>
Domek autorstwa mojego męża <mrgreen> Zrobił w 3 minuty z pudła po przesyłce z Zooplusa <lol>
W sumie 2 kartony w drodze, więc trzeba będzie pomyśleć o rozbudowie kompleksu wypoczynkowego <mrgreen>Sonia pisze:Elsa musisz dobudować jeszcze dwa pięterka, bo przecież Sonia i Kostek nie mogą być "bezdomni" <mrgreen>
Chyba tak <mrgreen> Ale miło nam, jak cioteczki o tym przypominają <mrgreen>dagusia pisze:Kotki na wakacjach <zakochana> <zakochana> <zakochana> W sumie tak naprawdę to tylko Rominka, bo reszta zapomniała zarobić rezerwacje i wszystkie domki już zajęte![]()
![]()
![]()

- norka
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> Pani Rominka na salonach a poddani za progiem <lol> <lol> <lol> <lol>
no i witam się z nowym domownikiem Stefankiem <zakochana> fajny ,fajnisty <zakochana>
no i witam się z nowym domownikiem Stefankiem <zakochana> fajny ,fajnisty <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Domek jest czadowy
Jakbym była Rominką (ach! <serce> ) to też bym nikogo tam już nie wpuszczała 
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Elsa i nie tuliłaś jeszcze Stefanka <rotfl> <?> <rotfl> on jest taki uroczy i te uszka takie okrąglutkie i oczka jak dwa paciorki <serce>
Domek świetny i chyba trzeba rezerwację wczesniej robić <mrgreen>
Domek świetny i chyba trzeba rezerwację wczesniej robić <mrgreen>
- anex
Mnie się najbardziej podoba ta zasłona na drzwi rodem z PRL ;) http://www.e-literaci.pl/upload/1365155390_jpg Moja babcia miała coś takiego, największa frajda 
- elsa
anex pisze:Mnie się najbardziej podoba ta zasłona na drzwi rodem z PRL ;) http://www.e-literaci.pl/upload/1365155390_jpg Moja babcia miała coś takiego, największa frajda
<lol> <lol> <lol>
Też tak pomyślałam! Domek na wypasie, a zasłonka niczym powiew PRL-u <mrgreen>
Ale kto wie, kto wie, moda lubi zataczać kręgi
<lol> Oj nie nie, Stefanek prezentuje się tak ładnie na rękach Nataszki, czy mojego S, że niech tam pozostanie <mrgreen> Serio, nie wiem, czy będę miała odwagę wziąć go kiedykolwiek na ręce, a przecież on rośnie, a jego ogon wraz z nim <strach>
Powiem tak, mam 3 koty do wygłaskania, na Stefka czasu mi brakuje <gwiżdże>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
przyjdzie czas to i Stefanek skradnie Twoje serce <lol> , byle by koteły nie były zazdrosne i żeby pewnego dnia nie okazało się, ze Stefanek gdzieś zniknął <mrgreen>
- elsa
Dziewczyny, Stefanek nie żyje
Wczoraj było wszystko dobrze, chodził, był coraz bardziej aktywny, ciekawski, przekochany taki...dzisiaj rano znaleźliśmy go nieżywego...jesteśmy w szoku i bardzo smutni...
Wczoraj było wszystko dobrze, chodził, był coraz bardziej aktywny, ciekawski, przekochany taki...dzisiaj rano znaleźliśmy go nieżywego...jesteśmy w szoku i bardzo smutni...