Liluszka
-
aurora80
Re: Liluszka
Liluch <serce> No przecież sama mówiłaś, że z niej nie ogarek <lol> daj czas dziweczynce a zobaczysz, że jeszcze będzie szaleć za tym cudem techniki 
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Liluszka na razie kontempluje <mrgreen>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
<lol> Liluszka jaka ma słodka minkę <serce> Moze sie jeszcze przekona i zacznie bawic 
Kurczę tez chciałam kupic Filipkowi ta zabawkę, a juz jest niedostępna
Kurczę tez chciałam kupic Filipkowi ta zabawkę, a juz jest niedostępna
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Liluszek kontempluje tą zabawkę już tydzień czasu i póki co jakoś nie ogarnia 
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ha ha ha no bardzo jest zainteresowana , ale za to jaka słodka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
Eris ma podobne podejście do nowości. Jak ostatnio dostaliśmy z zooplusa kulkę na smaczki, to się jej bała i nie mogła rozkminić, że z tego wypadają serki. Za to w nocy najlepsza zabawka ever, bo nie ma jak plastik na panelach <lol>
Eris ma podobne podejście do nowości. Jak ostatnio dostaliśmy z zooplusa kulkę na smaczki, to się jej bała i nie mogła rozkminić, że z tego wypadają serki. Za to w nocy najlepsza zabawka ever, bo nie ma jak plastik na panelach <lol>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Myślę że ona troszeczkę się jej boi , pewnie musi przywyknąć do hałasu jaki wydaje to cudo . Liluch pokaż co to odwaga

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Liluch i odwagaKamiko pisze:Myślę że ona troszeczkę się jej boi , pewnie musi przywyknąć do hałasu jaki wydaje to cudo . Liluch pokaż co to odwaga![]()
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Moja znajoma też kupiła taką zabawkę swojemu kitkowi. Mówiła, że na początku było zero zainteresowania, a zaczął się bawić dopiero, jak nastawiła na bardzo wolne tempo. Poza tym na koniec tego majtającego się ogonka przymocowała jakieś piórko czy sznureczek. Czyli zwiększyła szansę kota na złowienie tej zdobyczy i dała więcej czasu na przyczajenie się. Może Liluszka też potrzebuje takiej "zachęty"?
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Ja włączałam wolne tempo, od tego zaczęłam, a żeby Lilucha przekonać to nawet ulubioną słomkę zaczepiłam. Nic, tylko obserwacja. No nic, zabawka właśnie jedzie do Filipka, on z pewnością doceni <lol>BabaJaga pisze:Moja znajoma też kupiła taką zabawkę swojemu kitkowi. Mówiła, że na początku było zero zainteresowania, a zaczął się bawić dopiero, jak nastawiła na bardzo wolne tempo. Poza tym na koniec tego majtającego się ogonka przymocowała jakieś piórko czy sznureczek. Czyli zwiększyła szansę kota na złowienie tej zdobyczy i dała więcej czasu na przyczajenie się. Może Liluszka też potrzebuje takiej "zachęty"?