*Kostek*Sonia*Rominka*
- yamaha
- Genius Loci
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Oj tak tak, pokaz nam Stefcia <zakochana>
- elsa
Stefcio <serce> (
)

Jak mój profil, Cioteczki? <oops>

Romcia miałaby szanse w Tap modl, prawda? <mrgreen>

A ja to nie?
Też, prawda? <mrgreen>

A tym laskom ciągle tylko fju bździu w głowie, trzeba być poważnym!

Bredzisz Kostek, fajnie jest pozować, o!

Ciocie, pańcia chciała mnie uczesać, ale się nie dałam, więc mój szaliczek troszku niewyjściowy na fotkach, am sorry! <oops>

Pozdrawiamy Was Ciocie i przesyłamy głaski dla Waszych cudnych futerek!

Jak mój profil, Cioteczki? <oops>

Romcia miałaby szanse w Tap modl, prawda? <mrgreen>

A ja to nie?

A tym laskom ciągle tylko fju bździu w głowie, trzeba być poważnym!

Bredzisz Kostek, fajnie jest pozować, o!

Ciocie, pańcia chciała mnie uczesać, ale się nie dałam, więc mój szaliczek troszku niewyjściowy na fotkach, am sorry! <oops>

Pozdrawiamy Was Ciocie i przesyłamy głaski dla Waszych cudnych futerek!
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny są zjawiskowe
<zakochana>
Nie wiem wprawdzie czy Romcia z racji że jest "puszysta" ma szansę na wygraną w Tap Madl, ale urokiem osobistym zabija
Sonia jest okrąglutka i ma tak cudne futerko, że omdlewam z zachwytu
<zakochana>
Stefciu, byłeś przesłodkim scurkiem. Serio, serio <serce> <serce> <serce>
Nie wiem wprawdzie czy Romcia z racji że jest "puszysta" ma szansę na wygraną w Tap Madl, ale urokiem osobistym zabija
Sonia jest okrąglutka i ma tak cudne futerko, że omdlewam z zachwytu
Stefciu, byłeś przesłodkim scurkiem. Serio, serio <serce> <serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kostku mój kochany. Jak ja Cię kocham, oszalałam na Twoim punkcie. <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sonia, och i ach... zachwycam się nią bardzo. Co za kolor, co za pysio
<serce> <serce>
Rominko, Twój szalik jest piękny, taki jest teraz w modzie, ot co <lol> <serce> <serce> <serce>
Elsa, no brak słów na te Twoje zwierzaki. Są tak piękne, że nie wiadomo do którego wzdychać najbardziej <pokłon>
Sonia, och i ach... zachwycam się nią bardzo. Co za kolor, co za pysio
Rominko, Twój szalik jest piękny, taki jest teraz w modzie, ot co <lol> <serce> <serce> <serce>
Elsa, no brak słów na te Twoje zwierzaki. Są tak piękne, że nie wiadomo do którego wzdychać najbardziej <pokłon>
- yamaha
- Genius Loci
MoniQ pisze: Nie wiem wprawdzie czy Romcia z racji że jest "puszysta" ma szansę na wygraną w Tap Madl
Jakie one sa wszystkie cudne <zakochana>
Nawet ruda Sonia (a to naprawde bardzo "nie moj" kolorek
Rominka
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
co za uczta dla oczu!!! ile pięknych fotek, a modele jak z okładek kocich magazynów <lol> Przyznaj Elsa jakie masz sztuczki, że oni wszyscy tacy fotogeniczni są i tak pięknie pozują, no musi w tym coś być, musi.
Stefanek jest słodki, ale póki nie nie widzę ogonka <lol>,
- elsa
Co do puszystości to wprowadzimy nową jakość piękna <mrgreen> Chociaż my już to wiemy, dowie się i cały świat <lol>
Sonia ma piękny kolor i obłędne futerko <serce> Nie za twarde, nie za miękkie, nie wiem takie chyba crispy, że zacytuję nazewnictwo wystawowe :->
Romcia jest niesamowita z tym swoim ogonem, następnym razem zrobię wszystko, żeby uwiecznić go w całej okazałości na fotkach, nie widziałam jeszcze innego kotka z takim pióropuszem <zakochana> No pewnie Missy mogłaby się podobnym pochwalić! <mrgreen>
Kościu to takie duże dziecko, które z rana domaga się pieszczot, po południu przysmaków, wieczorem przysmaków, w każdej innej chwili przysmaków <mrgreen> Uwielbiam jego oczy!
Dziękuję Cioteczki za miłe słowa <serce> <serce> <serce> Nie sposób się nie zgodzić, że tym razem nie pozostanę skromna <mrgreen>
Kochane są, uwielbiam je za wszystko, a przede wszystkim za to, że tworzą zgrany duet i cudownie się dogadują <zakochana>
Sonia ma piękny kolor i obłędne futerko <serce> Nie za twarde, nie za miękkie, nie wiem takie chyba crispy, że zacytuję nazewnictwo wystawowe :->
Romcia jest niesamowita z tym swoim ogonem, następnym razem zrobię wszystko, żeby uwiecznić go w całej okazałości na fotkach, nie widziałam jeszcze innego kotka z takim pióropuszem <zakochana> No pewnie Missy mogłaby się podobnym pochwalić! <mrgreen>
Kościu to takie duże dziecko, które z rana domaga się pieszczot, po południu przysmaków, wieczorem przysmaków, w każdej innej chwili przysmaków <mrgreen> Uwielbiam jego oczy!
Dziękuję Cioteczki za miłe słowa <serce> <serce> <serce> Nie sposób się nie zgodzić, że tym razem nie pozostanę skromna <mrgreen>
Kochane są, uwielbiam je za wszystko, a przede wszystkim za to, że tworzą zgrany duet i cudownie się dogadują <zakochana>
- elsa
Zazwyczaj sesja kończy się po tym, jak mdleje mi ręką, bo nie jestem już w stanie utrzymać aparatu...drugą macham kotom przed paszczami, stukam o podłogę, parapety (żeby przykuć ich uwagę) bądź trzymam wędkę tudzież inną zabawkę, albo podpieram podłogę leżąc jak paparazzi z zamiarem zrobienia fotki życia <lol> <lol> <lol>Kamila pisze:co za uczta dla oczu!!! ile pięknych fotek, a modele jak z okładek kocich magazynów <lol> Przyznaj Elsa jakie masz sztuczki, że oni wszyscy tacy fotogeniczni są i tak pięknie pozują, no musi w tym coś być, musi.
Nie jest łatwo, trza się trochę nagimnastykować <roll>
Dziękuję za tyle miłych słów! <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
prawdziwe poświęcenie :-) Ale dla takich efektów WARTO <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ja próbowałam zawracać uwagę Wezyra wędka...ale jednocześnie fotki zrobić jedną ręką fotki już nie umiem <lol> <lol>
Elsa chciałaś powiedzieć że Twoje koty tworzą udane trio nie duet <lol> <lol> <lol>
fotki cudowne...pięknie pokazujesz swoje piękności <zakochana> <zakochana> <zakochana>
do dziewczyn nawet Dżoana nie miała by się o co przyczepić <lol> <lol>
Elsa chciałaś powiedzieć że Twoje koty tworzą udane trio nie duet <lol> <lol> <lol>
fotki cudowne...pięknie pokazujesz swoje piękności <zakochana> <zakochana> <zakochana>
do dziewczyn nawet Dżoana nie miała by się o co przyczepić <lol> <lol>