Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Lucjan i Leontes

Post autor: Danusia »

Foteczki pięknościowe bo jest na nich mój ulubieniec o najpiękniej niebieskich oczkach na cały forum <serce> . Jak widać jest to kocurek inteligentny <diabeł> i za byle czymś dyndającym latać nie będzie godność swoją ma <mrgreen> niech sobie sama Pancia poskacze <lol>

Lucuś pokazał tyle co uważał za stosowne nie każdy chce być celebrytą <mrgreen> nie tak jak nasze ludzkie pseudo gwiazdy <lol> on też z tych inteligentnych :ok:

A kociaki masz super grzeczne jestem pod wrażeniem , ja z wielkim bólem musiałam pokasować zasłony ( mam teraz rolety) poucinać firany tzn mam nowy design siłą rzeczy bo Kolorek uwielbiał wisieć na zasłonach i firanach ( po firance na regał sie gramolił <shock> ) i za diabła nie chciał zrozumiec co do niego mówię <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Hann pisze:
Sonia pisze:A jeszcze mnie ta Twoja zasłona zastanawia, ona sobie tak spokojnie może leżeć na podłodze? Brysia by się na bank zaraz na niej uwiesiła i robiła zwisa dyndającego <diabeł>
Leżeć może sobie spokojnie, ale już część wisząca wisieć sobie spokojnie nie może <diabeł> Tak metr nad ziemią jest dekoracyjnie pozaciągana we wszystkie możliwe kierunki <lol> Hm... Myślałam, że Leoś z tego wyrośnie... Że sobie kiedyś kupię zasłonę i ona będzie już potem zawsze piękna i gładka, jak ją producent stworzył... Mówisz że nie? <mrgreen>
:haha: :haha: no może brytusie tak mają <rotfl> będzie coś tam dyndać <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Hann pisze:... Hm... Myślałam, że Leoś z tego wyrośnie... Że sobie kiedyś kupię zasłonę i ona będzie już potem zawsze piękna i gładka, jak ją producent stworzył... Mówisz że nie? <mrgreen>
Ja się też właśnie łudziłam, że Brysia diablica wyrośnie kiedyś z tego, ale piąty rok jej leci i jest coraz gorzej zamiast lepiej, więc moje nadzieje raczej się już ulotniły w tej sprawie <diabeł> No chyba, że już babcią będzie i jej się nie będzie chciało tyłka dźwignąć, żeby wstać. Ale ileż można patrzeć na jedną i tą samą zasłonę <strach>
Awatar użytkownika
magdam

Post autor: magdam »

Leoś jest przecudny - niesamowity kolor tak sierści, jak i oczu <zakochana> A Lucek ma piękny tył <lol>

mnie się zdaje, że jak kotek się rozsmakuje w zasłonach, to szybko mu raczej nie przejdzie <diabeł>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Cudowne te Twoje futerka Hann. Uwielbiam je oglądać <zakochana>
Szczęśliwego Nowego Roku Wam życzę :winko:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Haniu, czy Ty aby za bardzo nie zmęczyłaś tego kotka ? <lol> Leoś w wersji slow i tył Lucka zachwycające <serce> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

piękne chłopaki :kotek:

a i fotki niczego sobie :)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Hann pisze:faza 3. zbyt leniwy jestem żeby skoczyć jeszcze raz, więc tylko wykonam nadkoci wysiłek i odprowadzę wzrokiem
<lol>
Leosiek typowy stateczny brytyjczyk <mrgreen>
A Lucka Haniu to chociaż na śpiocha od przodu ustrzel ;-))
Awatar użytkownika
Urssa

Post autor: Urssa »

Leoś, kocham twoje oczy :kotek: Obie są bardzo zadbane i piękne :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana>
Sliczne piekne cudne wspaniale oba dwa.
Nawet jesli jednego tylko kawalek grzbietu jest nam dane podziwiac !
(zabieraj sie szybko za portretowki niebiesciaka <wsciekly> :hammer: )
<mrgreen>
Zablokowany