Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

madziulam2 pisze:cudności, i jak Zuza fajnie mieć dwa koty????
Nie wiem czy nie za wcześnie, żebym tu się tak wypowiadała.. ale póki co bardzo fajnie! :) No i hmm.. tylko firanek mi szkoda, bo wczoraj już całkiem zostały zabite przez małego wspinacza wysoko firankowego :mimbla:
Danusia pisze:Zuzka uwielbiam Twój wątek ,jesteś najbardziej pogodną osobą na forum masz tyle takiego bezpośredniego ciepła ,ze ja przy Tobie wymiękam <serce>
Danusia bardzo Ci dziękuję, ale komu jak komu, Tobie ciepła nigdy nie brakowało! I śmiem twierdzić, że posiadasz go jednak więcej ode mnie. :kiss:
Agnieszka7714 pisze:A chrupkami dzieciakowymi to się nie martw. Obserwuj Tośka, jak zacznie przybierać na wadze, to wtedy będziesz musiała ingerować. Wydaje mi się, że Tosiek jest szczuplutki i dużo się rusza, więc nie powinny mu zaszkodzić.
Uff. No to dobrze. Póki co trzyma linię, a kalorie spala podczas gonitw. Wydaje mi się, że do tych kocięcych chrupek dodają coś bardzo atrakcyjnego dla futer.. ale może to tylko złudzenie?
asiak pisze:Pierwsza fotka rewelacyjna. Wygłaskaj oba śliczne kocurki :kotek: :kotek:
Zrobi się. Jak tylko chłopaki odeśpią i wyjdą ze swoich kryjówek :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Rewelacyjna pierwsza fotka <mrgreen>
Zuziu jesteś wspaniała i masz super duecik. Teraz to dopiero jesteście w komplecie :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Zuzka :kiss: :hug: kochana jesteś <serce>

ja mam piszac najprościej jakby dwie szafki , w której kotki maja swoję jadełko ta karma dla dzidziulców jest wyjątkowa, wszystkie koty chcą ją jeść , musiałam bardzo pilnować jej przed Kolorkiem ale to z uwagi na dużą ilość białka ( dla niego zabójczą) i sie nauczył po kilku tygodniach przestał molestować szafkę , Kala natomiast mega amatorka mokrego do dzisiaj ,więc dostają po prostu w innych pokojach , Kalusia nawet ogromną ciężką pokrywę ściągnęła z miseczki i pochłonęła zawartość <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ach jeszcze zapomniałam dopisać, że masz super nowego avatarka <klaszcze>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Fantastyczne kociaczki :) zaglądam do wszystkich wątków , żeby się poznać z kocurkami, ale u Ciebie zostałam na dłużej - bo strasznie chciałam filmik zobaczyć i musiałam go wyniuchać. Pozdrawiam cieplutko i wysyłam głaski dla kocików :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

U mnie i Holly i Bibi miały przedłużony etap dziecięcych chrupek :-) Nie dałam rady upilnować a potem dowiedziałam się od wetki, że nic złego się stanie jak pojedzą bobasowe suche <mrgreen>
U Was w wątku zawsze swieci słońce <mrgreen> :kiss: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Avatarek cudowny, a u nas rezydenci też podjadają chrupki Fricusia i jak na razie jest ok.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Tosienku... wiem ze zajety jestes odpowiednim wychowywaniem mlodszego brata, ale moze troszke bys nam opowiedzial jak sie to wszystko uklada z Twojego punktu widzenia ? Bo Pancia nam tu troche mowi, ale wiesz jak to jest.... <gwiżdże>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Ale Morusek jest malutki, kruszynka taka :kotek: Głaski dla chłopaków :kotek: :kotek: Jedzonkiem się nie przejmuj - lepiej żeby oba wcinały bejbika niż dla dorosłych, Tosieńkowi raczej nie grozi przytycie a maluch lepiej żeby wcinał karmę odpowiednią dla swojego wieku ;-)) My dopiero teraz wychodzimy całkowicie z kittena, a Julek nic a nic nie przytył pomimo tego e od pól roku powinien już wcisnąć karmę tylko dla dorosłych :-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

fajowy awatarek .... <mrgreen>
Zablokowany