Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*
co tu dużo pisać Ami <zakochana> <zakochana> <zakochana> eguś <serce> <serce> <serce> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Piękne zdjęcia <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
O jejku jak tu miło <oops> <oops>
Anetko bardzo dziękuję za wszystko co o Egusiu piszesz, i znowu powtórzę się czyż nie mówiłam że Eguś ma wyjątkowy charakter <ok>
Od pierwszych tygodni wiedziałam, że będzie smutno kiedy nas opuści
Ale kiedy czytam te wszystkie ciepłe słowa to wiem po co cały ten trud, ślęczenie po nocach, pilnowanie kto kiedy i jakiego cycusia ssie u mamy (dla tych co nie wiedzą w miocie było osiem kociątek)
Jestem taka dumna z moich kociątek <zakochana>
Amisia co tu dużo mówić <serce> tak ciepło przywitała malucha, że cały czas jestem pod wrażeniem
Anetko jest dokładnie tak jak mówisz ... to było przeznaczenie <zakochana> <zakochana>
Anetko bardzo dziękuję za wszystko co o Egusiu piszesz, i znowu powtórzę się czyż nie mówiłam że Eguś ma wyjątkowy charakter <ok>
Od pierwszych tygodni wiedziałam, że będzie smutno kiedy nas opuści
Ale kiedy czytam te wszystkie ciepłe słowa to wiem po co cały ten trud, ślęczenie po nocach, pilnowanie kto kiedy i jakiego cycusia ssie u mamy (dla tych co nie wiedzą w miocie było osiem kociątek)
Amisia co tu dużo mówić <serce> tak ciepło przywitała malucha, że cały czas jestem pod wrażeniem
Anetko jest dokładnie tak jak mówisz ... to było przeznaczenie <zakochana> <zakochana>
- Natashas
Tyle pięknych zdjęć
Pozazdrościć takiej profesjonalnej sesji
Pięknie opisałaś ich charaktery, dużo głasków słodkiej parze
Zaraz imprezka <gwiżdże>
Pozazdrościć takiej profesjonalnej sesji
Pięknie opisałaś ich charaktery, dużo głasków słodkiej parze
Zaraz imprezka <gwiżdże>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super się zgrali oba koteczki

- Lelka
Torebkowa Amisia jest przerozkoszna, a Egonek - władca drapaka - Don Egon Corleone <pokłon>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Dopiero nadrobiłam <mrgreen>
Cudowne zdjecia <zakochana> Na Amisie to ja sie po prostu nie moge napatrzeć <serce> Piękna jest, te oczka ma hipnotyzujące <zakochana>
A Egonek taki mały skrzacik przy niej <serce> Świetne to ostatnie zdjecie na drapaczku
a jakie słodkie laputki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Głaski dla obu słodziakow

Cudowne zdjecia <zakochana> Na Amisie to ja sie po prostu nie moge napatrzeć <serce> Piękna jest, te oczka ma hipnotyzujące <zakochana>
A Egonek taki mały skrzacik przy niej <serce> Świetne to ostatnie zdjecie na drapaczku
Głaski dla obu słodziakow
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Śliczna sesja, kotki cudowne, dla Amisi
ze tak pokochała braciszka, a dla Egusia
, że tak się daje kochać <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Neta
Ech Dorotko... a jak u nas w domu jest teraz miło z tymi dwoma wspaniałymi futerkami... <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>DorotaK pisze:O jejku jak tu miło <oops> <oops>
Od pierwszych tygodni wiedziałam, że będzie smutno kiedy nas opuści![]()
Amisia co tu dużo mówić <serce> tak ciepło przywitała malucha, że cały czas jestem pod wrażeniem![]()
Więc jakbym mogła pisać inaczej, kiedy tylko tak się da... <serce>
A swoją drogą śmiałyśmy się z Kasią - która widziała jak Eguś wcina <mrgreen> - że jego to na pewno nie musiałaś specjalnie przystawiać do cycusia <roll> a raczej odsuwać żeby inni też pojedli, hmm...? <roll> <lol>
- Neta
Bardzo bardzo Wam dziękujemy kochane
<serce>
Wszystkie głaski i piękne słowa od Was przekazałam dzieciaczkom wielokrotnie <roll> <zakochana>
Chociaż jak się tak śmiesznie skrada na swoich jeszcze chudych ciemnych nóziach to mówię na niego... Szpieg z Krainy Deszczowców...
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Wszystkie głaski i piękne słowa od Was przekazałam dzieciaczkom wielokrotnie <roll> <zakochana>
Podoba mi się ten Don Egon Corleone... <mrgreen>Lelka pisze:Torebkowa Amisia jest przerozkoszna, a Egonek - władca drapaka - Don Egon Corleone <pokłon>
Chociaż jak się tak śmiesznie skrada na swoich jeszcze chudych ciemnych nóziach to mówię na niego... Szpieg z Krainy Deszczowców...
<rotfl> <rotfl> <rotfl>