Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL
- Neta
Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL
Witam Wszystkich
Jestem Ami, mam już prawie 4 i pół miesiąca i od zeszłej soboty mieszkam u mojej nowej mamy Anety w Rabce Zdrój. Jechałyśmy do nowego domku kilka godzin pociągiem i samochodem, ale byłam bardzo dzielna i grzeczna prawie całą drogę ;) Wieczorem szukałam mojej mamusi i siostrzyczek bo bardzo za nimi tęskniłam, ale z dnia na dzień czuję się coraz lepiej, ładnie jem i przez tydzień urosłam już o 110 gram.
Urodziłam się 10 listopada 2014 w hodowli Pretty Baloo*PL u najlepszej mamy na świecie Sylwii <serce>
Z wyglądu jestem podobna do tatusia, który chyba jest kimś ważnym, bo nazywa się Lord Elliot De La Borbe*DE, ale gdy się bawię zachowuję się zupełnie jak mamusia Kajri Bursztynowy Gryf*PL, która mimo że jest już dorosła, nadal jest ogromną trzpiotką :-)
Strasznie kochany ze mnie maluszek, lubię dużo spać, najchętniej na kolanach u mamusi, a rano przytulać się i rozkosznie mruczeć jej do uszka Ale to wcale nie oznacza, że nie umiem też rozrabiać... <roll> Gdy włącza mi się "tryb wariatek" biegam po mieszkaniu w szaleńczym tempie i bynajmniej nie przypominam wtedy spokojnego Brytusia... ;) Ale o tym cichoszaaa... <święty> mamusia patrzy w moje piękne oczy i wiem, że wszystko mi wybaczy <serce>
Zobaczcie sami
Do miłego zobaczenia
Amisia i jej mama Aneta
Jestem Ami, mam już prawie 4 i pół miesiąca i od zeszłej soboty mieszkam u mojej nowej mamy Anety w Rabce Zdrój. Jechałyśmy do nowego domku kilka godzin pociągiem i samochodem, ale byłam bardzo dzielna i grzeczna prawie całą drogę ;) Wieczorem szukałam mojej mamusi i siostrzyczek bo bardzo za nimi tęskniłam, ale z dnia na dzień czuję się coraz lepiej, ładnie jem i przez tydzień urosłam już o 110 gram.
Urodziłam się 10 listopada 2014 w hodowli Pretty Baloo*PL u najlepszej mamy na świecie Sylwii <serce>
Z wyglądu jestem podobna do tatusia, który chyba jest kimś ważnym, bo nazywa się Lord Elliot De La Borbe*DE, ale gdy się bawię zachowuję się zupełnie jak mamusia Kajri Bursztynowy Gryf*PL, która mimo że jest już dorosła, nadal jest ogromną trzpiotką :-)
Strasznie kochany ze mnie maluszek, lubię dużo spać, najchętniej na kolanach u mamusi, a rano przytulać się i rozkosznie mruczeć jej do uszka Ale to wcale nie oznacza, że nie umiem też rozrabiać... <roll> Gdy włącza mi się "tryb wariatek" biegam po mieszkaniu w szaleńczym tempie i bynajmniej nie przypominam wtedy spokojnego Brytusia... ;) Ale o tym cichoszaaa... <święty> mamusia patrzy w moje piękne oczy i wiem, że wszystko mi wybaczy <serce>
Zobaczcie sami
Do miłego zobaczenia
Amisia i jej mama Aneta
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)
Witam na forum :-)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Witaj Ami w swoim wątku
Podziwiałam już na fejsie <serce>
Podziwiałam już na fejsie <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Witam Pańcię Ami :-) koteczkę już znam, wzdychałam do niej gdy się urodziła <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Witajcie !
Te cudne oczyska dobrze juz na forum znamy <zakochana> <roll> <zakochana>
Te cudne oczyska dobrze juz na forum znamy <zakochana> <roll> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Witam na forum :-)
Amisi przesyłam głaski
Amisi przesyłam głaski
- Natashas
Serdecznie witam na forum i cieszę się, że będzie nam dane podziwiać ślicznotkę <zakochana> <zakochana> :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Witamy w swoim własnym wątku.
Kocham to umaszczenie
Kocham to umaszczenie
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jak to miło widzieć, że coraz więcej forumowych "dzieci" tu zostaje
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Witaj Ami Śliczniutka jesteś <zakochana>