Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714
Mago gdybyś miała pytania, to moje dziecko walczy z blogami nawet na śpiąco. Ma je w jednym paluszku. <lol> Chętnie pomogę.Mago pisze:AgnieszkoAgnieszka7714 pisze:Mago, podejrzałam Twój blog. Wirus <serce> cudny, zresztą wszystkie piękności. Taki talent to skarb.dziękuję :-)
Z prowadzeniem bloga raczkuję, jeszcze nie wszystko tam jest tak, jak bym chciała (niby gotowy szablonik to jest i człowiek tylko wybiera opcje które chciałby mieć, a i tak się gubię jak ostatnia pierdoła <lol> ) Może z czasem się ogarnę w tym temacie <lol>
W każdym razie cieszę się z realizacji tego pomysłu i planuję zapełniać bloga zdjęciami kotów <mrgreen>
-
gocha1p
- Hodowca
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Takich to nie, zrobisz LEPSZESonia pisze:Mnie to się w życiu nie uda takich fot zrobić.
<mrgreen> cudnie!Agnieszka7714 pisze:Mago gdybyś miała pytania, to moje dziecko walczy z blogami nawet na śpiąco. Ma je w jednym paluszku. <lol> Chętnie pomogę.
To jak będę już na dnie rozpaczy, to wiem gdzie szukać pomocy :-)
Nie, to tylko moje hobby :-), chociaż czasem nachodzi mnie taka szalona myśl <lol>gocha1p pisze:a zajmujesz się może foceniem kociastych?
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: