Malibu Koci Eden Pl
-
Malibu Koci Eden Pl
Witam serdecznie.Moja Malibusia obecnie ma piec miesiecy z nami mieszka od dni 57 :-P.Nasz szkrabek pierwsza swa podroz przebyl samochodem a podroz to byla nie lada z woj.Slaskiego az do Luven pod Bruksela.Pnaca zlana byla zimnym potem jak minie droga czy aby bez zawodzeni i spiewu malenistwa(co przeczytalam na roznych forach o kotach)i o dziwo moja kicia przespala 900km.nawet serwowalam jaj pobudke na jedzonko i picie z kuwetki nie kozystala cala droge.Po wypuszczeniu jej w domku zachowal sie jak by mieszkala z nami od samego poczatku zero strachu zalapala gdzie michy z jedzonkiem,i sliczna niebieska kuwetka.A ja dalej w szoku jestem ze to zadomowienie tak gladko poszlo <shock> Malibu od samego poczatku spi z nami w lozku to znaczy ja pancia i moja brzydsza polowa czyli mezus.Nasz milusia lubi towarzystwo obcych i wizyty katrolne u weta.Jedyny problem to poranne wstawanie i spanie na panci przez co chodze czasami do tylu ale i tak bym tego nie zamienila na zadne pieniadze.A cha Malibu ma jeszcze kolezanke w postaci czteroletniej kroliczki z ktora nie ma przyjazni damsko-damskiej dziennie dochodzi do gonitw i prychania na siebie.To tyle na poczatek jesli sa byki to przepraszam troche juz zardzwialam z jezykiem polskim <oops>
-
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
Witam :-) Może spróbuj tutaj, wszystko proste
http://imageshack.us/
BROWSE - wybierasz zdjęcie, potem ewentualnie wybierz zmianę wielkości i PRZEŚLIJ TERAZ. Jak się załaduje na dole po lewej jest KOD FORUM i obok jest to, co trzeba skopiować i wkleić w post.
Powodzenia :-)

http://imageshack.us/
BROWSE - wybierasz zdjęcie, potem ewentualnie wybierz zmianę wielkości i PRZEŚLIJ TERAZ. Jak się załaduje na dole po lewej jest KOD FORUM i obok jest to, co trzeba skopiować i wkleić w post.
Powodzenia :-)
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
-