Enya Agilis Cattus*Pl
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Enya Agilis Cattus*Pl
Enya od piątku już z nami nie mieszka, została w Kamieniu Pomorskim w swoim nowym królestwie Niestety, przez te wszystkie wystawowe zamieszania, nie zrobiłam jej żadnego zdjęcia w dziennym świetle, mam tylko jedno jako tako nadające się do prezentacji. Enya na nim jeszcze trochę zagubiona, zdjęcie zrobione w piątek, zaraz po naszym przyjeździe. Malutka od razu dzielnie zwiedzała wszystkie kąty. Mam nadzieję, że Nowy Personel Pomocniczy niedługo zrobi jakieś fajniejsze zdjęcia, i będziemy mogli podglądać Królewnę w nowym domu. Trzymajcie się cieplutko!
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Witam!
Pierwszy raz oficjalnie na forum.
To ja, ta Dorota "szczęściara" , do której trafiła Agilisowa Królewna. Wiem jedno,że od 24 kwietnia moje życie nabrało innego blasku i wymiaru. Cały świat kręci się wokół Niebieskiej Dziewczynki. Mała jest niepowtarzalna, taka cudowna iskiereczka.
Zgodnie z Dorszkowymi wytycznymi staram się ją wychowoywać. Nie wiem na ile mi się to udaje ale Enya dokładnie czai do jakiej granicy może sobie pozwolić, wie również że mój " małpi rozum" na jej punkcie cały czas przybiera na sile.
Z pewnością już dzisiaj mogę stwierdzić: dzień bez Królewny to dzień stracony.
Jeszcze sie nawzajem poznajemy. Znienawidzony przez Enyę bezopet ostatnio udało się przemycić w tuńczyku, czyli nie próba sił tylko niewielki podstęp i można się obejść bez dodatkowych emocji.
Po cichutku liczymy razem z Enyą na przyjęcie nas do Forumowego Grona.
My ze swojej strony na bieżąco postaramy się Was zanudzać wydarzeniami i fotkami z naszego życia.
Pierwszy raz oficjalnie na forum.
To ja, ta Dorota "szczęściara" , do której trafiła Agilisowa Królewna. Wiem jedno,że od 24 kwietnia moje życie nabrało innego blasku i wymiaru. Cały świat kręci się wokół Niebieskiej Dziewczynki. Mała jest niepowtarzalna, taka cudowna iskiereczka.
Zgodnie z Dorszkowymi wytycznymi staram się ją wychowoywać. Nie wiem na ile mi się to udaje ale Enya dokładnie czai do jakiej granicy może sobie pozwolić, wie również że mój " małpi rozum" na jej punkcie cały czas przybiera na sile.
Z pewnością już dzisiaj mogę stwierdzić: dzień bez Królewny to dzień stracony.
Jeszcze sie nawzajem poznajemy. Znienawidzony przez Enyę bezopet ostatnio udało się przemycić w tuńczyku, czyli nie próba sił tylko niewielki podstęp i można się obejść bez dodatkowych emocji.
Po cichutku liczymy razem z Enyą na przyjęcie nas do Forumowego Grona.
My ze swojej strony na bieżąco postaramy się Was zanudzać wydarzeniami i fotkami z naszego życia.