Trafiłam na wasze forum za pomocą mojego TŻ, a konkretnie jego rodziny, która ma kotkę brytyjską.
Z racji tego, że zdecydowaliśmy się zamieszkać razem, a ja jestem osobą, która od zawsze miała jakieś zwierzątko w domu, po długich namysłach (z racji braku możliwości wybiegu a nawet skweru w pobliżu- co dla mnie jest znaczące w posiadaniu psa) zdecydowaliśmy się na nowy związek w naszym życiu- opiekę nad kotem <roll> .
Wiem, że to forum głownie dla kotów brytyjskich, ale nasz wybór padł na rasę ragdoll,
(choć jak tylko uzyskam zgodę właścicieli, z chęcią napiszę również o Brytyjce, półtorarocznej - Neli)
Z tego co już zobaczyłam, forum jest genialną skarbnicą wiedzy, która mam nadzieje będzie przydatna zarówno dla ragdoll jak i brytyjczyka w naszej rodzinie <pokłon>
Kotka zamieszka z nami z początkiem sierpnia w Trójmieście- wiec czeka nas niezła wyprawa, z dobre 1200 km w obie strony. Będzie wtedy w wieku 14 tygodni.
Suzu (z japońskiego znaczy dzwoneczek -choć i tak większość zależy od formy zapisu

<mrgreen>
Na zdjęciach jest w wieku 5 tygodni, straszny z niej głodomorek, ale nadrabia słodkim charakterem <lol>
(zdjęcia są własnością hodowcy)
Witamy się ładnie :

A teraz możne profil:

I całościowe :

Nie wiem czym jesteś, ale chyba to sprawdzę :

A tak się żegnamy:

Liczę na to, że wasze forum, choć trochę ułatwi mi właściwa opiekę na tą mała kocią panienką, i utrzyma dalsze relacje z kotem rodzinnym Nelą na pozytywnym szczeblu.