Afrodytka - po prostu Afi
- Malutka88
Afrodytka - po prostu Afi
Witam wszystkich a dokładnie DZIEŃ DOBRY <mrgreen> Dzięki temu forum rozwiały się moje wszystkie wątpliwości co do kotków. W poniedziałek jedziemy po naszego pierwszego kotka a dokładniej kotkę bikolor <ok> Nie miałam na początku pojęcia jak się kotkiem zajmować, jak karmić i kiedy wysterylizować, miałam wiele obaw i porządny stres . Po przeczytaniu wszystkiego co mnie interesowało na tym forum zaczęłam spać spokojnie. Na pewno będzie jeszcze wiele sytuacji stresowych ale mam nadzieję, że pomożecie Jak tylko kotka zawita do domku pochwalę się zdjęciami .
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Re: :-)
Witamy na forum :-)
Wydzieliłam twój post, bo wątek w którym go napisałaś nie jest wątkiem witającym, a należy do pięknej długowłosej koteczki i jej szalonej opiekunki <diabeł>
Jak przyjdzie Ci do głowy jakiś pomysł na tytuł to daj znać, zmienię go.
Trzymam kciuki za Was i nowego domownika
Wydzieliłam twój post, bo wątek w którym go napisałaś nie jest wątkiem witającym, a należy do pięknej długowłosej koteczki i jej szalonej opiekunki <diabeł>
Jak przyjdzie Ci do głowy jakiś pomysł na tytuł to daj znać, zmienię go.
Trzymam kciuki za Was i nowego domownika
- Miss_Monroe
- Moderator
Witam na forum :-)
- yamaha
- Genius Loci
Witam i ja serdecznie na forum !
Czekamy na wiecej opowiesci o Twojej bikolorce i oczywiscie jak juz bedzie u Ciebie, na zdjecia.
Podpisano :
<mrgreen> Szalona Opiekunka Kudlatego Sierciucha z watku "Dzien Dobry" <lol>
Czekamy na wiecej opowiesci o Twojej bikolorce i oczywiscie jak juz bedzie u Ciebie, na zdjecia.
Podpisano :
<mrgreen> Szalona Opiekunka Kudlatego Sierciucha z watku "Dzien Dobry" <lol>