Długowłosy brytyjczyk colourpoint
-
Długowłosy brytyjczyk colourpoint
Witam wszystkich,
Wiem, że to forum krótkowłosych brytyjczyków, ale prosze o nie usuwanie bo są tu na pewno osoby bardziej zorientowane ode mnie.
Wymarzyłam sobie długowłosego brytyjczyka w kolorze colourpoint i ....nigdzie znaleźć takowej hodowli nie mogę.
Pomóżcie mi proszę, może wiecie o takiej hodowli, albo maluchach które już są?
Nie chcę szukac kota na allegro,a siedzę całymi godzinami w necie i nie znalazłam tego czego szukam.
A może w Polsce nie ma takiej hodowli?
Wiem, że to forum krótkowłosych brytyjczyków, ale prosze o nie usuwanie bo są tu na pewno osoby bardziej zorientowane ode mnie.
Wymarzyłam sobie długowłosego brytyjczyka w kolorze colourpoint i ....nigdzie znaleźć takowej hodowli nie mogę.
Pomóżcie mi proszę, może wiecie o takiej hodowli, albo maluchach które już są?
Nie chcę szukac kota na allegro,a siedzę całymi godzinami w necie i nie znalazłam tego czego szukam.
A może w Polsce nie ma takiej hodowli?
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Witam serdecznie zakochaną w BLH
Jeśli chodzi o regularne hodowle tej odmiany Brytyjczyków to jest ich na razie nie wiele.
Kolor jakiego szukasz możliwy jest w hodowli: Milusińscy*PL (co prawda obecny miot to same solidy w kolorach czekoladowy i liliowy, ale jeśli Ci zależy skontaktuj się z hodowczynią, p. Beatą Gawlińską, może ma w planach krycie po którym będzie można spodziewać się kociaków colorpoint - zajrzyj do zakładki Kociaki, na dole jest pierwszy miot gdzie takie kociaczki były).
Powodzenia!
Jeśli chodzi o regularne hodowle tej odmiany Brytyjczyków to jest ich na razie nie wiele.
Kolor jakiego szukasz możliwy jest w hodowli: Milusińscy*PL (co prawda obecny miot to same solidy w kolorach czekoladowy i liliowy, ale jeśli Ci zależy skontaktuj się z hodowczynią, p. Beatą Gawlińską, może ma w planach krycie po którym będzie można spodziewać się kociaków colorpoint - zajrzyj do zakładki Kociaki, na dole jest pierwszy miot gdzie takie kociaczki były).
Powodzenia!
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Przypomniałam sobie jeszcze, że takie kotki rodzą się także w hodowli: O'kocim*PL u p. Julity Wawrzeckiej. Strona www niestety jest bardzo nieaktualna, najlepiej skontaktować się telefonicznie.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Creme
- Hodowca
- Hodowla: Isena*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: