Pokrowiec na transporter - szyty na miarę
- Miss_Monroe
- Moderator
Pokrowiec na transporter - szyty na miarę
Dziś dotarł do nas pokrowiec na transporter PetCargo szyty na miarę przez Naszą forumową Renię.
Pokrowiec pasuje idealnie, jest bardzo porządnie wykonany, a materiał jest przyjemny w dotyku. Na zewnątrz pokrowiec posiada dodatkowo kieszonkę, do której można włożyć np. książeczkę zdrowia naszego zwierzaka.
Pokrowiec posiada wszytą warstwę ociepliny między fioletową i piaskową warstwę materiału, dzięki czemu idealnie sprawdzi się na zimowe wyjazdy i ochroni przed lodowatym wiatrem.
My z racji tego, iż bardzo dużo podróżujemy to ten zakup od jakiegoś czasu był na pierwszym miejscu. Jestem bardzo zadowolona i na prawdę bardzo polecam
Dodam jeszcze, że możemy wybrać kolor pokrowca, ja dałam znać Reni jakie kolory mnie interesują, Renia sprawdziła w hurtowni i gotowe :-) !
Otwór na rączkę jest dodatkowo obszyty:
Reniu jeszcze raz bardzo dziękuję, że (szczególnie) w tym okresie przedświątecznym znalazłaś chwilę, aby uszyć dla Nas pokrowiec
Pokrowiec pasuje idealnie, jest bardzo porządnie wykonany, a materiał jest przyjemny w dotyku. Na zewnątrz pokrowiec posiada dodatkowo kieszonkę, do której można włożyć np. książeczkę zdrowia naszego zwierzaka.
Pokrowiec posiada wszytą warstwę ociepliny między fioletową i piaskową warstwę materiału, dzięki czemu idealnie sprawdzi się na zimowe wyjazdy i ochroni przed lodowatym wiatrem.
My z racji tego, iż bardzo dużo podróżujemy to ten zakup od jakiegoś czasu był na pierwszym miejscu. Jestem bardzo zadowolona i na prawdę bardzo polecam
Dodam jeszcze, że możemy wybrać kolor pokrowca, ja dałam znać Reni jakie kolory mnie interesują, Renia sprawdziła w hurtowni i gotowe :-) !
Otwór na rączkę jest dodatkowo obszyty:
Reniu jeszcze raz bardzo dziękuję, że (szczególnie) w tym okresie przedświątecznym znalazłaś chwilę, aby uszyć dla Nas pokrowiec
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Pokrowiec na transporter - szyty na miarę
Bentuś ale z Ciebie piękny model <serce> w tak wypasionym zimowym automobilu
A ja też mam taki pokrowiec na transporter od Reni tylko w innym kolorze
i teraz Kali i Kolorusiowi będzie cieplutko fotki wstawię jak się naładuje takie coś
Renatko bardzo ,bardzo Ci dziękuje ,że w tym strasznym nawale świąteczno-kalendarzowej pracy znalazłaś czas na uszycie ocieplacza dla moich skarbów <pokłon> <serce>
A ja też mam taki pokrowiec na transporter od Reni tylko w innym kolorze
i teraz Kali i Kolorusiowi będzie cieplutko fotki wstawię jak się naładuje takie coś
Renatko bardzo ,bardzo Ci dziękuje ,że w tym strasznym nawale świąteczno-kalendarzowej pracy znalazłaś czas na uszycie ocieplacza dla moich skarbów <pokłon> <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Danusiu koniecznie pochwal się Waszym pokrowcem <ok>Danusia pisze: fotki wstawię jak się naładuje takie coś
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja mam podobny, zamawiałam na allegro. Musiałam go przerabiać, bo był za mały Ale teraz jest super :-)
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
ja mam dwa Reniowe pokrowce
- iwus
Wow, świetny pokrowiec <shock> I jak pięknie odszyty Podziwiam kunszt Reni <pokłon>
-
Witam, jestem tu nowa i nie bardzo jeszcze wszystko ogarniam. Mam prośbę, prosze o kontakt do Pani ktora szyje pokrowce na transportery. Dziekuje slicznie:)))
- Miss_Monroe
- Moderator
Napisałam na pw :-)ewalutka pisze:(...)Mam prośbę, prosze o kontakt do Pani ktora szyje pokrowce na transportery. (...)
- Hebe
- Kontakt:
super ten pokrowiec,jak tak samo wykonany jak legowiska to musi być rewelacyjny
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
To i ja się pochwalę. Pokrowiec uszyty przez moją mamę.
Z metra bieżącego tkaniny, koca polarowego i dodatków powstał taki oto pokrowiec oraz kurteczka dla sznaucera.
Z metra bieżącego tkaniny, koca polarowego i dodatków powstał taki oto pokrowiec oraz kurteczka dla sznaucera.