Furminator
- Paweł
Furminator
Witam wszystkich!
To mój pierwszy post.
Co sądzicie o furminatorze dla brytków? Ktoś używa, zachwala, gani?
Dzęki za odpowiedź.
To mój pierwszy post.
Co sądzicie o furminatorze dla brytków? Ktoś używa, zachwala, gani?
Dzęki za odpowiedź.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- agnieszkaalex
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- dźinx
- Hodowca
- Hodowla: Magic Galaxy*PL
- Silvia_pl
- Kontakt:
...a jak ilość gubionej sierści doprowadza do białej gorączki, to wtedy można...?
ja już nie wiem kiedy moje kocury mają okres linienia a kiedy nie, bo one non-stop się puszą...
a czeszę codziennie, używam tylko dobrych karm, daję pastę odkłaczającą... a one wciąż produkują tyle sierści ...rozmowy wychowawcze też nie pomogły...
Nelson i Leon mają w głębokim poważaniu moje utarczki z ich kołtunami wszędzie walającymi się po chałupie...
litości.... dajcie zezwolenie na tę maszynę...
ja już nie wiem kiedy moje kocury mają okres linienia a kiedy nie, bo one non-stop się puszą...
a czeszę codziennie, używam tylko dobrych karm, daję pastę odkłaczającą... a one wciąż produkują tyle sierści ...rozmowy wychowawcze też nie pomogły...
Nelson i Leon mają w głębokim poważaniu moje utarczki z ich kołtunami wszędzie walającymi się po chałupie...
litości.... dajcie zezwolenie na tę maszynę...
- Silvia_pl
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mam w domu furminator i niestety jestem rozczarowana...
Działa identycznie jak w reklamie i tu nie mam mu nic do zarzucenia, ale Lucyfer szczerze nienawidzi czesania tym wynalazkiem. Aby uzyskać dobry efekt powinno się energicznie wyczesywać sierść, a Lucek sprawia wrażenie jakby go to bolało.
Mam na szczęście też taką szczotkę jak pokazana wyżej i kot jest zadowolony, choć niestety nie wyczesuje tak dobrze podszerstka jak furminator.
Co jest dobre na gruby, wełnisty podszerstek i pół długą sierść?
Działa identycznie jak w reklamie i tu nie mam mu nic do zarzucenia, ale Lucyfer szczerze nienawidzi czesania tym wynalazkiem. Aby uzyskać dobry efekt powinno się energicznie wyczesywać sierść, a Lucek sprawia wrażenie jakby go to bolało.
Mam na szczęście też taką szczotkę jak pokazana wyżej i kot jest zadowolony, choć niestety nie wyczesuje tak dobrze podszerstka jak furminator.
Co jest dobre na gruby, wełnisty podszerstek i pół długą sierść?