Czytam to forum od dluzszego czasu, czerpiac z niego ogromna wiedze o kocim swiecie praktycznie od podstaw, poniewaz przez cale moje dotychczasowe zycie to swiat kynologiczny wypelnial mi rzeczywistosc:) Od dawna nosilismy sie z mezem z zamiarem powitania w domu niebieskiego brytyjczyka, jednak wiek i choroby naszego psiaka (padaczka i cukrzyca) spowodowaly, ze zdecydowalismy o zapewnieniu mu spokoju i 100% naszej milosci i uwagi do konca Jego dni. Oto kilka miesiecy po Jego odejsciu czlonkiem naszej malej 2 osobowej rodzinki zostal Enter Gamelion*Pl-niebieski 3 miesieczny brytyjczyk o bardzo zrownowazonym i dystyngowanym usposobieniu, ktory z miejsca skradl nasze serca <serce> Wnikliwie czytajac forum wiedzialam,ze dokocenie jest tylko kwestia czasu, poniewaz jednak Entuś -mimo naszej milosci i troski-sprawiał wrażenie zadomowionego,lecz troszkę samotnego bez rodzeństwa kociaczka- juz półtora tygodnia po przybyciu Entera powitaliśmy niebieskiego "braciszka" dla niego, ktory ochrzczony zostal imieniem Neko-po japonsku "kot":) Dokocenie-chyba z racji wieku obydwoch kawalerow przebieglo wyjatkowo szybko i sprawnie-po 2 h chlopaki myli sie nawzajem,bawili,spali i jedli ze soba:) I tak juz zostalo- za kilka dni Entuś skonczy 5 miesiecy,a Neko 3,5:) Sa wspanialymi przystojnymi kawalerami,ktorzy rosna jak na drozdzach i sa nasza wielka radoscia:)Wszystkim, ktorzy wchodzac na ten watek zechcieli poznac moje Sloneczka serdecznie dziekuje za zainteresowanie i uczynienie z tego forum tak przyjaznego kocim laikom i nie tylko miejsca

P.S. Mam nadzieje,ze uda mi sie wkleic zdjecia:) Jednoczesnie przepraszam za ich jakosc,ale moj aparat jest dla mnie za madry:)