Enter i Neko

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
magdakrafczyk

Enter i Neko

Post autor: magdakrafczyk »

Witam wszystkich serdecznie :kwiatek:
Czytam to forum od dluzszego czasu, czerpiac z niego ogromna wiedze o kocim swiecie praktycznie od podstaw, poniewaz przez cale moje dotychczasowe zycie to swiat kynologiczny wypelnial mi rzeczywistosc:) Od dawna nosilismy sie z mezem z zamiarem powitania w domu niebieskiego brytyjczyka, jednak wiek i choroby naszego psiaka (padaczka i cukrzyca) spowodowaly, ze zdecydowalismy o zapewnieniu mu spokoju i 100% naszej milosci i uwagi do konca Jego dni. Oto kilka miesiecy po Jego odejsciu czlonkiem naszej malej 2 osobowej rodzinki zostal Enter Gamelion*Pl-niebieski 3 miesieczny brytyjczyk o bardzo zrownowazonym i dystyngowanym usposobieniu, ktory z miejsca skradl nasze serca <serce> Wnikliwie czytajac forum wiedzialam,ze dokocenie jest tylko kwestia czasu, poniewaz jednak Entuś -mimo naszej milosci i troski-sprawiał wrażenie zadomowionego,lecz troszkę samotnego bez rodzeństwa kociaczka- juz półtora tygodnia po przybyciu Entera powitaliśmy niebieskiego "braciszka" dla niego, ktory ochrzczony zostal imieniem Neko-po japonsku "kot":) Dokocenie-chyba z racji wieku obydwoch kawalerow przebieglo wyjatkowo szybko i sprawnie-po 2 h chlopaki myli sie nawzajem,bawili,spali i jedli ze soba:) I tak juz zostalo- za kilka dni Entuś skonczy 5 miesiecy,a Neko 3,5:) Sa wspanialymi przystojnymi kawalerami,ktorzy rosna jak na drozdzach i sa nasza wielka radoscia:)Wszystkim, ktorzy wchodzac na ten watek zechcieli poznac moje Sloneczka serdecznie dziekuje za zainteresowanie i uczynienie z tego forum tak przyjaznego kocim laikom i nie tylko miejsca :kotek:
P.S. Mam nadzieje,ze uda mi sie wkleic zdjecia:) Jednoczesnie przepraszam za ich jakosc,ale moj aparat jest dla mnie za madry:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Witamy.
Wspaniale razem wyglądają, ale obawiam się, że niedługo będę nie do odróżnienia <mrgreen> Na razie widać po wielkości
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Witamy niebieskie kociaki :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

witamy małe kloniki
Pastus

Post autor: Pastus »

Śmiesznie tak mieć dwa identyczne niebieściuchy:) gratuluję i zazdroszczę dokocenia!
magdakrafczyk

Dziekujemy bardzo za mile powitanie:)Oczywiscie cos zepsulam i nawet suwaczek sie nie pojawil:( Probowalam wszystko zrobic wg isntrukcji Pani Dorszki,ale Fotosik "wisi"od wczoraj i nie przesyla linkow aktywacyjnych,wiec zalogowalam sie na photobuckecie- do przewidzenia bylo,ze cos popsuje:(Napisalam juz do Pani Dorszki z prosba o "naprawienie"posta:) :komp:
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Witamy niebieściuchy :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Witam serdecznie na forum :)

Nie dostałam żadnej wiadomości, ale i tak poprawiłam linki :)
magdakrafczyk

dziekuje bardzo:)Pani Doroto wyslalam wiadomosc na dorszka@agiliscattus.pl- moze jeszcze dojdzie ale bardzo dziekuje za szybka reakcje i pomoc:) <klaszcze>
Awatar użytkownika
Creme
Hodowca
Hodowla: Isena*PL
Kontakt:

Post autor: Creme »

Śliczne miśki i w pięknym niebieskim kolorze.
Magda fajnie, że ich pokazałaś będziemy mogli wspólnie przyglądać się jak rosną i popatrywać co robią :kotek:
Zablokowany