Miot M - Ino i Fado

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

A cycuszków starczyło dla tej gromady <mrgreen>
Ma cierpliwość łaciata.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Nie zrobiłam dziś żadnych zdjęć, chociaż tyle planów było... Skończyło się na działaniach zupełnie nieartystycznych, czyli pielęgnacji wszelkich członków, połączone z obcinaniem pazurków. Żeby Was trochę pocieszyć, i pokazać, że nie tylko czworonożne matki nie mają lekko, nagraliśmy z Bohdanem krótki filmik, nudny bardzo, ale popatrzycie sobie, czego ja tu po kilka razy dziennie wysłuchuję od tych małych gamoni...

<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/QbX8oacECQ0?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

niesamowite.... ale jak bede rozwazac 2-3mioty w jednym czasie wroce do tych 2 ostatnich filmikow :) Bo z jednej strony fajnie sie teraz pousmiechac,ale jaka to ciezka praca dla hodowcy to juz malo kto wie ;-))
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

O rajuśku, jak w żłobku, jedno zaczyna kwilić, a za nim cała gromadka <lol> . A ja narzekam na Vincenta, że lubi sobie pogadać i pojojczyć. <mrgreen>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

<lol> włączyłam sobie filmik, a Damian poleciał biegiem na górę, bo "Lucus miauczy" <rotfl>
Awatar użytkownika
mila25
Hodowca

Post autor: mila25 »

Ale się uśmiałam :) szczególnie z tego "pokotu"od którego zaczyna się filmik :)Fantastyczne i naprawdę Dorotko ukłony dla Ciebie i Twojej rodziny za ogrom pracy :kwiatek:
Awatar użytkownika
MartaNys
Hodowca
Hodowla: S*BriSavanti's
Kontakt:

Post autor: MartaNys »

O rany Julek :mimbla: wszystkie spały a nagle pisk i wszystkie na czterech łapkach <lol>
łakomczuszki kochane <zakochana>
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Ale jaka cisza nastała, jak jedzenie przynieśli <lol>
Awatar użytkownika
CZANKRA
Hodowca
Kontakt:

Post autor: CZANKRA »

Dorszka a co ona takiego pysznego dostaly ze tak wszystko zjadly - wchodzac w czasie jedzenia co poniektore do miski przednimi lapami ?

Pisk byl pewnie dlatego ze juz z daleka zapach dochodzil do noskow spiacej ferajny. To tak jak na reklamie kawy THIBO. <lol>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Kwinto najgłodniejszy, pierwszy usłyszał że jedzooonko nadchodzi <lol> Miko spryciula na dwa talerze jechała :haha:
Zablokowany