Bazyl i Teoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Pięknie się chłopaki boksują :ok: I kto wygrał rundę?
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Wygrana na punkty, czy nokaut? <mrgreen>
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

To była walka instruktażowa i treningowa, nie było wygranych i przegranych <lol>

U nas dziś wielkie wydarzenie...
Do mojej mamy jakiś czas temu przyplątał się na działkę mały piesek - suczka, leciwa dość, bezzębna, ale bardzo poczciwa. Chodziła za mamą krok w krok, nie chciała odzyskać swoich faktycznych właścicieli - raz odwieziona w okolice skąd miała pochodzić, przybiegła do mamy przez pół miasta <shock> Ogłoszenia też nic nie dały, właściciel się nie znalazł. Mama przygarnęła psa. Mała z nią śpi, jeździ samochodem, chodzi za nią krok w krok... No i po pewnym czasie okazało się, że piesa szczenna. Od początku ten jej brzuch i cycuchy wydawały mi się podejrzane, no ale co ja się tam znam ;-))

No i dziś urodziła.
Jeden szczeniak wielkopies niestety urodził się martwy :( był wielki, utknął, wet reanimował, ale się nie udało ;-(

Drugi natomiast dużo mniejszy, ale bardzo waleczny, ciągnie mamę, miejmy nadzieję będzie ładnie rósł. Dostał już piękne imię - LORD <lol> (jeśli wziąć pod uwagę, że jest wielkości chomika, to imię bardzo do niego pasuje <lol>)

Trzymajcie kciuki, żeby Lord dał radę, żeby ładnie rósł... DOMEK JUŻ ZNALAZŁ!

<klaszcze>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale historia :-) Dobrze, że piesa trafiła na Twoją mamę. Niech malusi Lord ładnie rośnie <ok> No i fotki fotki fotki poproszę <mrgreen>
wlapka

Post autor: wlapka »

Niech chomiczek zdrowo rośnie i także czekam na fotki rodzinki <mrgreen> Moje dziewczyny też takie instruktaże uprawiają <diabeł>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Co za historie ostatnio na forum się pojawiają <mrgreen> Głaski dla Lorda :pies: a sunia zostaje z Mamą?
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Trzymam kciuki, zawsze mnie takie historie łapia za serducho...zwłaszcza ze sama bylam włascicielka najwspanialszego psa na świecie - kundelki ze schroniska.
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

To kciuki za maluszka i ukłony dla Twojej mamy.
:foto: :foto: :foto: :foto:
Awatar użytkownika
animru

Bartolka pisze:Co za historie ostatnio na forum się pojawiają <mrgreen> Głaski dla Lorda :pies: a sunia zostaje z Mamą?
Mała zostaje u mamy <mrgreen> Mimo, że ma już jednego psa, to ona tak się do niej przywiązała, że ani jedna, ani druga już sobie nie wyobraża rozdzielenia :-)
Śpi z mamą w łóżku, a w ciągu dnia prawie cały czas przesiaduje na jej kolanach - jest baaardzo malutka, jak 1/3 kota <mrgreen>

Lordzik natomiast będzie mieszkał piętro wyżej <klaszcze> u sąsiadki - koleżanki, także będziemy wiedzieć na bieżąco, co u niego :-D
Awatar użytkownika
animru

Bazylek z dzisiaj <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Na drugim zdjęciu widzicie, jak ładnie zarasta mu ten wygolony placek <roll> Blizny już nie widać <klaszcze>
Zablokowany