Miot M - Ino i Fado

Zablokowany
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ruda jest nieprzygotowana- wzięła za mała torbę i niestety nie da się w niej już nic upchnąć... kurtkę też mam praktycznie bez kieszeni... Wstyd!
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

mimbla pisze:Ruda jest nieprzygotowana- wzięła za mała torbę i niestety nie da się w niej już nic upchnąć... kurtkę też mam praktycznie bez kieszeni... Wstyd!
aparat na szyję, a kociaka do torby po aparacie - - - ja mam Cię uczyć????
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

mimbla pisze:Ruda jest nieprzygotowana- wzięła za mała torbę i niestety nie da się w niej już nic upchnąć... kurtkę też mam praktycznie bez kieszeni... Wstyd!
tymczasową mufkę z któregos eksplodującego kłaiem zrób, albo kołierz na kurtkę. lisy kiedyś nosili, to i zywego kota można <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ruda była, coś pofociła, pilnowałam i nic nie zabrała <lol> Trochę żałuję, że jednak przy niej nie nastąpiło Wielkie Uwolnienie, ale bałam się, że jednak tego moi goście nie udźwigną <lol> W każdym razie stało się - mieszkamy w kojcu! :radocha: Płotek oddziela tylko skrawek pokoju z drzwiami, żeby było bezpieczniej, poza tym obraz naszego upadku, z Ino na stole, jest już pełny <mrgreen>

Obrazek
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Hahahaha, widok jest niesamowity :haha: Ale te kociaki porosły! Ino na stole wcale nie wygląda na dużo większą od kociąt <shock> A plac zabaw mają niesamowity <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ella

Post autor: Ella »

Czy widać tu Maksia i Lolusia?
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Ella pisze:Czy widać tu Maksia i Lolusia?
Maxia na pewno nie, Loluś ewentualnie mógłby być ten wychodzący z budki, ale jest rozmazany, ten tyłem siedzący na podłodze bardziej mi na Lupo wygląda, a te przodem kluchy to Mago i Mumio. One wszystkie z radością się rozbiegły i myszkować zaczęły, i przede wszystkim zdobywały kanapy, których na zdjęciu nie widać - niestety, nie jestem w stanie z żadnego punktu objąć całego pokoju...

Na jutro zamówiłam sobie pomoc Agnieszki, i może wreszcie coś fotograficznie nam się urodzi :)
Awatar użytkownika
mila25
Hodowca

Post autor: mila25 »

Hehe chcemy więcej agilisowego przedszkola :)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Kamilo, ja bardzo przepraszam, no nie mam kiedy zadzwonić, bo ten tydzień ciągle albo odrobaczanie, albo szczepienie, albo chipowanie miotów K i L. Ale pamiętam o Was i o wiadomości, i NA PEWNO zadzwonię! Wszystkie kotki poszczepione i z numerkami :)
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

Ale przedszkole cudne.
Maluchy opanowały cały pokój <mrgreen>
<ok>
Zablokowany