Meg zwana Kocinką

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Piękny ma kolor i łeb jak sklep <zakochana>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Wtedy już się w niej zakochałam, ale dalej byłam twarda. Pojechałam do hodowcy ot tak sobie, tylko po to, aby obejrzeć kota "na żywo" i potowarzyszyć kuzynowi i jego żonie gdy bedą brali następnego. Oczywiście moi znajomi wiedząc, co się święci chcieli zaopatrzyć mnie w transporterek na drogę, ale ja się zaparłam rękami i nogami. Jadę tam przecież tylko popatrzyć!
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Witamy Meg na forum. ;-)) Jakaż to tajemnicza hodowla, z której pochodzi Meg i koty kuzyna? :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Na szczęście dla mnie hodowczyni przeprowadzała się w inne miejsce i nie miała "mojego kota", bo ja już wiedziałam, że Meg jest moim kotem, tylko że na poziomie podświadomym.... :-D Na poziomie swiadomym dalej nie chcialam miec kota (i jak tu nie wierzyć, ze niektorzy ludzie maja naprawde ... kota, zanim go sobie kupią).
Tymczasem wlascicielka miala tylko kota dla mojego kuzyna, bo na czas przeprowadzki z jednego domu do drugiego, koty mieszkaly u jej mamy, a mama gdzieś pojechala. Jakkolwiek to by nie bylo skomplikowane nawet nie moglam zobaczyć Meg na zywo, wiec musiałam pojechać tam kilka dni póżniej. Jak pojechałam kilka tygodni pozniej to Meg dalej dzielnie trwała na posterunku, chociaż na świat przychodziły już inne mioty. Podobna sytyuacja jak ze zmurszalym kotem lakshmi! Zapakowałam Meg do transporterka i przywiozłam do domu, bo to przeciez najpiekniejszy i najkochanszy brytyjczyk na świecie ;-))
Awatar użytkownika
kosanna

Ta hodowla to Kocie Pragnienie z Radomia.
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Prosimy więcej zdjęć kotki! A jakie to umaszczenie? Bo ja laik :mimbla:
Awatar użytkownika
kosanna

Bardzo dziękuję za miłe słowa o moim kocie. Naprawdę miło je słyszeć. Meg ma niedrożne kanaliki łzowe i stad problemy z oczetami, ktore trzeba jej przemywać, gdyż często miała zaropiałe. Teraz już na szczęscie "wyszła na prostą", ale nadal muszę uważać, żeby znowu się nie wdało jakieś zapalenie spojowek. Jest oczywiście kotem nakolankowym.
Awatar użytkownika
kosanna

Umaszczenie: Liliowy cętkowany - przynajmniej tak jest napisane w rodowodzie :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Ciekawa jestem, czy te zdjęcia zaraz poznikają, bo oczywiście nie zarejestrowałam się umieszczając je w systemie. Pracuję na komputerach, a przerasta mnie wklejenie głupiego zdjęcia! Koszmar! :hidden: Gorzej niż jaskiniowiec, słów mi brak na siebie!
Awatar użytkownika
kosanna

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Miłych i słodkich snów!
Zablokowany