Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

No widzisz, a ja na obczyznie narzekam na zbyt duzo wolnego... i tak sobie dumam,ze zawsze cheilismy miec 4 wiec moze.... ale byl czas,ze tez chcialam uciec... Choc uparcie twuerdze,ze nei ma rzeczy niemozliwych, co najwyzej jeszcze kilka lat do decyzji dojrzewac bedziesz :) A z drugiej strony jak tak zliczyc czlonkow rodzinki to juz sie ma wrazenie KOMPLETNOSCI stada :) prawda? hehehe....
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Brawa dla dyniowych strażników - zarówno tego kociego, jak i tego różowego <klaszcze>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

różowy kotek przecudowny :bobas:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Gosia i Ira pisze:różowy kotek przecudowny :bobas:
potwierdzam :bobas:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Dziecię śpi, koty śpią, co ja tu jeszcze robię? ;-) Wrzucę kilka zdjęć i biegnę poczytać :) Jedyna okazja na przeczytanie więcej niż strony.

Wykorzystałyśmy piękną pogodę na spacer po trawce, i był to... pierwszy spacer Leośka :) Aż mi głupio... Tyle go ominęło motylków i muszek ;-) Do tej pory jakoś nam nie przyszło do głowy, żeby z małym wychodzić, bo Lucjan tego nie cierpi. Albo wydaje mu się, że statecznemu kocurowi nie wypada ;-) Co ja mam z tym kotem... I tak założyłam, całkiem niesłusznie, że jak Luc nie to Leosiek też nie.

I a propos pytanie... czy możemy z Leośkiem wychodzić cały rok? Czy tylko jak jest znośnie, czyli +10 co najmniej? Jak będzie -1, nie pada, nie wieje, śnieżek się skrzący to można czy nie można? Doradźcie, bo wyglądał na całkiem kontentego ;-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

I na deser Lovek, z sobie tylko właściwą subtelnością, proszący o pasztecik ;-)

Obrazek
kotku

Post autor: kotku »

O jakie piękne kocie futerka :)) Najbardziej urzekło mnie proszenie o pasztecik. Rewelacja!
Witam serdecznie i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Piękny brytuś. Cudne umaszczenie.
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Dzięki, dziewczyny :)

Aga, zapomniałam Ci odpisać, dynia osobiście rżnięta. Mega proste, polecam. Duma człowieka jednak ogarnia, jak coś samoręcznie zrobi <tańczy> Rysujesz sobie dowolny wzorek na kartce, wicinasz, odrysowujesz na dyni, a potem już tylko rżniesz :) Ostrym nożykiem oczywiście, bo tępym to sobie można... No różne rzeczy zapewne, ale w dyni coś wyciąć niekoniecznie ;-)
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Fantastyczne te Twoje futra są <zakochana>

Uważam, że jeżeli Leosiowi podoba się na dworze, to spokojnie możesz wychodzić nawet zimą (no może nie przy - 15).

Bono też bardzo lubi zimno i zimą kopał tunele w śniegu.

Teraz, mimo że już pogoda jesienna, przesiaduje całymi godzinami na balkonie. Ma swoje specjalne krzesło ratanowe <lol>

Brytyjczyki mają przecież gęste futro, więc musi im być ciepło.
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

jaki przepiekny az moj TZ zerknal .
Zablokowany