BONO BLUE OF BRYTLANDIA* PL
- Gosiek
- Hodowca
- Hodowla: Five O'Clock*PL
- Kontakt:
- Małgorzata
To będzie druga wystawa Bono <mrgreen> Pierwsza była, kiedy był w klasie kociąt <mrgreen> Poza Ex1 i wystawienia do porównania, wielkiego sukcesu nie było, ale sędziowie ocenili go jako bardzo obiecującego kota. Jedna sędzina na ocenie nawet narysowała serduszko i napisała "Sweet" <lol> Bono akurat wtedy miał nieciekawe proporcje - tak jak nastolatek, wiecie: chudy i długi <mrgreen> Ale chciałam sprawdzić, jak zareaguje na ten cały zgiełk, więc pojechałam. Okazało się, że zniósł wystawę całkiem dobrze.Bartolka pisze:Jeny jaki on piękny <serce> Jest tak kształtny w tej swojej misiowatości... juz nie mogę się doczekac jak zdasz relację z westchnień sedziów pierwszej wystawy Bono :-)
Nie mogłam go wystawiać jako kocura (taka umowa), dlatego nie jeździliśmy później. Mogę go natomiast wystawiać jako kastrata, więc teraz dopiero się zacznie <mrgreen>
- Małgorzata
- Małgorzata
Przekażę, jak tylko się obudzi, bo teraz słodko sobie drzemie <mrgreen>Angee pisze:Bono na drapaku prezentuje się dostojnie :-) . W ogóle super z niego kocurro <zakochana>, a tak wylegując się na kanapie wygląda po prostu bosko <zakochana> Słodziak niesamowity z niego.
Proszę koniecznie przekazać mizianka dla Bona
- donka
Mój Tofiś też po Lordzie <mrgreen> ale On urodę, po mamusi chyba odziedziczył <lol>Małgorzata pisze:Łeb to on ma chyba po ojcu (My Lord von Bullerbue), chociaż jeszcze mu trochę brakuje. A może po dziadku Simonie (Nilfgaard) <mrgreen>
Fajnie Bono w tej tubie wygląda
Śpiący z kołami do góry i wystającymi wampirkami, extra
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Ada
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt: