Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Strasznie mi miło, że się Wam mój Luniak podoba <mrgreen>
A nowy obiektyw, no cóż, daje radę :-) choć jego autofocus strzelcem wyborowym nie jest i lubi się mylić. Zwłaszcza w ciemnym pomieszczeniu. Ale nic to :-)
Żal mi tylko, że teraz przed nami kilka miesięcy pogodowego ponuractwa i zero zieleni... trzeba jakoś wytrwać do wiosny :-)
... może do Łodzi podjadę, to się spotkamy :-) no i oczywiście Fadusia wyściskam <diabeł>
Ano testujemy <mrgreen> i nacieszyć się owym testowaniem nie mogę. Te ostatnie zdjęcia były robione w takiej koszmarnej ciemnicy, że biorąc pod uwagę jak wyszły, choć są zaszumione i nie są krystalicznie ostre a takie kocham najbardziej to i tak jestem absolutnie zachwycona. Mój kompakcik nie dałby rady w takich warunkach.Dorszka pisze:No proszę, testujemy sprzęt, testujemy...
A nowy obiektyw, no cóż, daje radę :-) choć jego autofocus strzelcem wyborowym nie jest i lubi się mylić. Zwłaszcza w ciemnym pomieszczeniu. Ale nic to :-)
Żal mi tylko, że teraz przed nami kilka miesięcy pogodowego ponuractwa i zero zieleni... trzeba jakoś wytrwać do wiosny :-)
Bardzo żałuję, że Cię nie będzie jednak w WarszawieDorszka pisze:Może to i dobrze, że nie dojadę na wystawę, bo oskrzydlony Luniak ataku z dwóch stron chyba by nie wytrzymał <lol>
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt: