Alicia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ale ślicznota <shock> Piękniaste ma futro! I oczka takie "zapadziste" <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Yolu marudo :axe: skąd kompleksy? Zdjęcia są cudowne, a ostatnie super. Marsz mi natychmiast dawać więcej fot :hammer: .
A Alicja piękna i dostojna jak zwykle, księżna piękna.
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Cudownie foty Alicji skoro Ty nie potrafisz to ja już wcale nie powinnam wstawiać <oops> zdjęc moich kotów.
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Alicia <pokłon>
To jeden z tych kotów, do których wraca się z przyjemnością. Kryza jak u kocura, piękne złote oczy...
Ma prześliczne pysio, bardzo lubię jej fotki.
Yolu, jedyną uwagę jaką można miec do Twoich zdjęc - jest ich za mało <diabeł>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Dziekuje za mile slowa <oops> Bardzo sie staralam wybrac w miare dobre fotki, a nie bylo ich wiele. Prawde mowiac nie za bardzo mam kiedy robic nowe zdjecia, musze ostatnio wiecej pracowac, czasam wychodze i wracam, kiedy jest ciemno, a z lampa fotek robic sie nie da, bo niespiaca Alicia mruzy oczy, a spiaca - natychmiast sie budzi.
Zostaje mi tylko fotografowanie ladujacych samolotow o wschodzie slonca. <mrgreen> Albo jesienne spacery z aparatem, takie jak dzis, kiedy po przejsciu paru kilometrow z ciezkim aparatem na szyi i zrobieniu 70 plenerowych zdjec zadalam mezowi zasadnicze pytanie "A wlasciwie po cholere mi te zdjecia??" <lol>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Yola pisze:Albo jesienne spacery z aparatem, takie jak dzis, kiedy po przejsciu paru kilometrow z ciezkim aparatem na szyi i zrobieniu 70 plenerowych zdjec zadalam mezowi zasadnicze pytanie "A wlasciwie po cholere mi te zdjecia??" <lol>
No jak możesz o to pytac? :-x
Zakładasz Swój Własny Wąteczek w dziale Fotograficznym i pokazujesz Nam Wszystkim <mrgreen>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Dracanka pisze:
Yola pisze:Albo jesienne spacery z aparatem, takie jak dzis, kiedy po przejsciu paru kilometrow z ciezkim aparatem na szyi i zrobieniu 70 plenerowych zdjec zadalam mezowi zasadnicze pytanie "A wlasciwie po cholere mi te zdjecia??" <lol>
No jak możesz o to pytac? :-x
Zakładasz Swój Własny Wąteczek w dziale Fotograficznym i pokazujesz Nam Wszystkim <mrgreen>
nalegam
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Alez fajny kotek :) Piekne zdjecia, nie ma to jak dobry aparat,ale dobre oko tez fajna sprawa :-P
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Cudna Ala. Bardzo mi się podoba to zdjęcie w słoneczku gdzie Ala leży przy wiklinowym koszyku.Czekam na więcej zdjęć.
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Jaki tam wytrzeszcz :hammer: Piękna sówka kudłata :kotek:
Na fotki nie narzekać tylko wstawiać :-) Wszak to nie forum fotograficzne, nikt nie będzie grymasił na ewentualną, słabszą jakość fotek <mrgreen>
Zablokowany