Alicia
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Dracanka
- Yola
- Kontakt:
Dziekuje za mile slowa <oops> Bardzo sie staralam wybrac w miare dobre fotki, a nie bylo ich wiele. Prawde mowiac nie za bardzo mam kiedy robic nowe zdjecia, musze ostatnio wiecej pracowac, czasam wychodze i wracam, kiedy jest ciemno, a z lampa fotek robic sie nie da, bo niespiaca Alicia mruzy oczy, a spiaca - natychmiast sie budzi.
Zostaje mi tylko fotografowanie ladujacych samolotow o wschodzie slonca. <mrgreen> Albo jesienne spacery z aparatem, takie jak dzis, kiedy po przejsciu paru kilometrow z ciezkim aparatem na szyi i zrobieniu 70 plenerowych zdjec zadalam mezowi zasadnicze pytanie "A wlasciwie po cholere mi te zdjecia??" <lol>
Zostaje mi tylko fotografowanie ladujacych samolotow o wschodzie slonca. <mrgreen> Albo jesienne spacery z aparatem, takie jak dzis, kiedy po przejsciu paru kilometrow z ciezkim aparatem na szyi i zrobieniu 70 plenerowych zdjec zadalam mezowi zasadnicze pytanie "A wlasciwie po cholere mi te zdjecia??" <lol>
- Dracanka
No jak możesz o to pytac?Yola pisze:Albo jesienne spacery z aparatem, takie jak dzis, kiedy po przejsciu paru kilometrow z ciezkim aparatem na szyi i zrobieniu 70 plenerowych zdjec zadalam mezowi zasadnicze pytanie "A wlasciwie po cholere mi te zdjecia??" <lol>
Zakładasz Swój Własny Wąteczek w dziale Fotograficznym i pokazujesz Nam Wszystkim <mrgreen>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
nalegamDracanka pisze:No jak możesz o to pytac?Yola pisze:Albo jesienne spacery z aparatem, takie jak dzis, kiedy po przejsciu paru kilometrow z ciezkim aparatem na szyi i zrobieniu 70 plenerowych zdjec zadalam mezowi zasadnicze pytanie "A wlasciwie po cholere mi te zdjecia??" <lol>![]()
Zakładasz Swój Własny Wąteczek w dziale Fotograficznym i pokazujesz Nam Wszystkim <mrgreen>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt: