Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Oj, Reniu... <lol> futerka chyba by się obraziły za takie traktowanieRenia i MEGAN pisze:Mago CUDNIE <shock> <shock>
Brak mi słów. W poniedziałek wysyłam do Ciebie moje futra DHLem i życzę sobie taką sesję <serce> <serce>
"jakiś czas" to tak pewnie z 2 tygodnie bo pracy mam dużo i nie ma kiedy focićolska pisze:Nie, nie smuci nas to, bo przecież "jakiś czas" już na pewno minął i można wrócić z aparatem
Ale ten miesiąc obfituje w wystawy kocie i tam może jak będę popstrykam sobie
No wiesz co!Dorszka pisze: <diabeł>
Obrobiłam jeszcze dwie foteczki z ostatniego "męczenia kota" :-)

- mimbla
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
I bardzo dobrze! Poczochrany wariat migiem dorośnie i tylko żal zostanie, że jak był dzieciuchowaty to mało fotek było robionych :-) tak więc rób foteczki i pokazuj Ozziego <diabeł>mimbla pisze:Mogę sobie nawet kupić ten obiektyw, tylko co z tego, jak i tak na moich zdjęciach będę miała poczochranego wariata, a nie dostojnego kota <rotfl>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dorota, okropna jesteś! <lol> <lol> <lol>Dorszka pisze:I czekam na następne <diabeł> <diabeł> <diabeł>
Dobra, dobra, tylko bez takich... już ja przypilnuję żebyś często niebiesko-rude, ofutrzone dzieci fotografowała <mrgreen>Dorota pisze:jak tak się napatrzę na fotki Mago to mam kompleks i w ogóle focić nie będę
Nie masz szans żeby się wymigać :-)
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt: