Najważniejsze, że Tamiś nie ma kamieni. Trzymam kciuki za miśka <ok> żeby terapia przyniosła szybkie efekty
I jeszcze jedno, ze względu ma obojętny odczyn moczu Carlosa, będę powtarzać badanie co kwartał.
<lol> Soniu ja Gurionowi podobnie łapałam , tak się dziwił co ja z tym ogonem wyprawiamSonia pisze:no to stwierdziłam że najlepiej się nie patyczkować i złapałam za ogon, żeby dupkę dźwignąć i dawaj kubek pod spód <mrgreen> Nawet mu to w niczym nie przeszkodziło. Zrobił co zrobić, zakopał i spokojnie sobie wyszedł
Mam nadzieję, że następna łapanka wykaże, że wszystko już z Gurusiem jest w porządkuDorota pisze:<lol> Soniu ja Gurionowi podobnie łapałam , tak się dziwił co ja z tym ogonem wyprawiamSonia pisze:no to stwierdziłam że najlepiej się nie patyczkować i złapałam za ogon, żeby dupkę dźwignąć i dawaj kubek pod spód <mrgreen> Nawet mu to w niczym nie przeszkodziło. Zrobił co zrobić, zakopał i spokojnie sobie wyszedł![]()
nie pisałam ale my również po antybiotykuteraz muszę odczekać i ponownie ogon w górę <diabeł>