Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Małgorzata
- Bartolka
Za oknem szaro, ponuro i pewnie dla wielu przez to bardzo smutno. Dla nas jednak ten grudzień będzie bardzo wyjątkowym wspomnieniem... szczęśliwym, pięknym i bardzo słonecznym. :-) Nie będę zatem dłużej utrzymywać tajemnicy, choć przyznam, że nie było to momentami łatwe. Od środy zamieszkała z nami Lulu - Agilisowe Cudo w kolorze babeczki waniliowej z noskiem zadartym i słodkim w odcieniu poziomkowego kremu. <zakochana> W sercach naszych mieszka już praktycznie od momentu swoich urodzin, wtedy już zapragnęłam spełnić swoje dawne marzenie o kremowej kotce. Spełniło się. Dorszka kochana przywiozła nam ją osobiście i z uśmiechem i zaufaniem przekazała swoją Córeczkę do nowego domku. <mrgreen> Dziękujemy Pani Doroto za wiarę w nowych właścicieli i niezastąpioną pomoc! Następnego dnia wspólnie z Dorszką odwiedziła nas Mago, aby zobaczyć młodszą siostrzyczkę Gato. Bardzo się cieszę, że Was poznaliśmy i dziękujemy za super spotkanie.
Holly i Bibi na razie z dystansem traktują swoją małą "siostrzyczkę", ale jestem pewna, że kwestią czasu jest nadejście chwili, kiedy cała trójka będzie zaprzyjaźniona i blisko.
Lulu jest absolutnie kochana. Swą subtelnością w zachowaniu i wyglądem przypomina mi wróżkę Dzwoneczek z "Piotrusia Pana"... brakuje jej tylko skrzydełek. <zakochana> Z imieniem byłyśmy zgodne - ja o nim marzyłam, a Dorszka miała ten sam pomysł. :-) W końcu Lulu w kulturze arabskiej znaczy Perła. Jesteśmy w niej zakochani. <serce> <serce>
Lulu..nasza Perełka <serce>

Holly i Bibi na razie z dystansem traktują swoją małą "siostrzyczkę", ale jestem pewna, że kwestią czasu jest nadejście chwili, kiedy cała trójka będzie zaprzyjaźniona i blisko.
Lulu jest absolutnie kochana. Swą subtelnością w zachowaniu i wyglądem przypomina mi wróżkę Dzwoneczek z "Piotrusia Pana"... brakuje jej tylko skrzydełek. <zakochana> Z imieniem byłyśmy zgodne - ja o nim marzyłam, a Dorszka miała ten sam pomysł. :-) W końcu Lulu w kulturze arabskiej znaczy Perła. Jesteśmy w niej zakochani. <serce> <serce>
Lulu..nasza Perełka <serce>

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- kosanna
Wow <shock> . Odebrało mi mowę z wrażenia. Ja tu debatuje nad drugim z pół roku, a tu proszę jak szybko się podejmuje decyzje już trzy koty pod jednym dachem! Gratuluję dokocenia. <serce> To teraz dopiero będą i bajki i zdjęcia. Wow! <shock> <shock> <shock> Lulu jest... śliczna! Nic dodać nic ująć. <shock> Nie mogę ochłonąć 
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt: