Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

:kotek: moje cudne panny dwie
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Pisałam to już... Ale napiszę jeszcze raz :) Uwielbiam je <serce>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

piękne szylkrecie <zakochana>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

I już dorosłe, choć ciągle się zmieniają. Jestem z nich dumna
Cieszę się, że są zdrowe, zgodne i myślę, że szczęśliwe
Bardzo je kochamy
To widać na każdym Twoim zdjęciu, Moniko :-) Pięknie wyrosły <zakochana>
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Pięknie wyrosły Twoje panny, wycałuj je ode mnie ;-))
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

wczoraj otrzymalam kocie sprawy ;-)) gratulacje panny cudowne .Doczytalm sie , ze mozna glosowac na okladke roku <ok>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Za oknem szaro, ponuro i pewnie dla wielu przez to bardzo smutno. Dla nas jednak ten grudzień będzie bardzo wyjątkowym wspomnieniem... szczęśliwym, pięknym i bardzo słonecznym. :-) Nie będę zatem dłużej utrzymywać tajemnicy, choć przyznam, że nie było to momentami łatwe. Od środy zamieszkała z nami Lulu - Agilisowe Cudo w kolorze babeczki waniliowej z noskiem zadartym i słodkim w odcieniu poziomkowego kremu. <zakochana> W sercach naszych mieszka już praktycznie od momentu swoich urodzin, wtedy już zapragnęłam spełnić swoje dawne marzenie o kremowej kotce. Spełniło się. Dorszka kochana przywiozła nam ją osobiście i z uśmiechem i zaufaniem przekazała swoją Córeczkę do nowego domku. <mrgreen> Dziękujemy Pani Doroto za wiarę w nowych właścicieli i niezastąpioną pomoc! Następnego dnia wspólnie z Dorszką odwiedziła nas Mago, aby zobaczyć młodszą siostrzyczkę Gato. Bardzo się cieszę, że Was poznaliśmy i dziękujemy za super spotkanie.
Holly i Bibi na razie z dystansem traktują swoją małą "siostrzyczkę", ale jestem pewna, że kwestią czasu jest nadejście chwili, kiedy cała trójka będzie zaprzyjaźniona i blisko.
Lulu jest absolutnie kochana. Swą subtelnością w zachowaniu i wyglądem przypomina mi wróżkę Dzwoneczek z "Piotrusia Pana"... brakuje jej tylko skrzydełek. <zakochana> Z imieniem byłyśmy zgodne - ja o nim marzyłam, a Dorszka miała ten sam pomysł. :-) W końcu Lulu w kulturze arabskiej znaczy Perła. Jesteśmy w niej zakochani. <serce> <serce>

Lulu..nasza Perełka <serce>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Przecudna kremowa dziewusia <zakochana> <zakochana>
Witam Perełeczke , oczuszki ma takie czyściutkie i noseczek taki delikutasny pięknotka <serce>

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

moja sznaucerka olbrzymka zgodnie z rodowodem też ma na imię LULU ale ona jest czarna i waży 40kg <lol>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Wow <shock> . Odebrało mi mowę z wrażenia. Ja tu debatuje nad drugim z pół roku, a tu proszę jak szybko się podejmuje decyzje już trzy koty pod jednym dachem! Gratuluję dokocenia. <serce> To teraz dopiero będą i bajki i zdjęcia. Wow! <shock> <shock> <shock> Lulu jest... śliczna! Nic dodać nic ująć. <shock> Nie mogę ochłonąć :mdleje:
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

O kurcze!
Dokocenie <klaszcze> I to takim pięknym kotem, ja bym chyba nie wytrzymała nie powiedzieć <mrgreen>

Trzymam kciuki za aklimatyzację i akceptację wzajemną <ok>
ODPOWIEDZ