Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Super Koloruś się prezentuje na swoim nowych hamaczku. Jak król na włościach i tylko brakuje, jak paluszkiem pokazuje służbie co trzeba jeszcze zrobić :kotek:
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Danusia, ja kwiatów nie mam od lat :-> zreszta i tak nie miałam nigdy ręki do kwiatów, za to do kotów...jak najbardziej :-)
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

Pan na włościach :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Super jest ten Twój Koloruś. Na hamaczku widać że mu bardzo dobrze <mrgreen> Tak się własnie zawsze zastanawiałam czy taki hamak wytzyma obciążenie dorosłego kota, czy wyrwie się razem z połową ściany? <lol> Bo moje ściany akurat są słabiutkie i cieniutkie... a hamaczek piękny.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ania_83 pisze:Super jest ten Twój Koloruś. Na hamaczku widać że mu bardzo dobrze <mrgreen> Tak się własnie zawsze zastanawiałam czy taki hamak wytzyma obciążenie dorosłego kota, czy wyrwie się razem z połową ściany? <lol> Bo moje ściany akurat są słabiutkie i cieniutkie... a hamaczek piękny.
Aniu spokojnie na ścianie zewnętrznej nośnej możesz powiesić hamak on jest bardzo solidny jak wszystko od Rufiego na kołkach rozporowych 8 wisi także gromada dorosłych kotuchów moze na nim rozrabiać <lol>

Jakby co doradzę w tym względzie jestem konstruktorem budowlanym TŻ też pomożemy :-D

Koloruś w nocy szaleje na tym dolnym czorostwie jak diabolec <diabeł> i córa znowu nie poszła na wykłady na 8 :-( <lol>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Danusiu ależ wieści, gratuluje serdecznie :-)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Danusiu :-) Jaka niespodzianka <klaszcze> Bardzo się cieszę z małego kudłacza w Waszym domku :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

O mój ulubiony model drapaka! ;-)) :-) A do budki zagląda? Bo Kocinka tylko sporadycznie, a ma taki sam. Za to hamaka jeszcze się nie dorobiłam, ale prezentuje się fanastycznie. I hamak i kot, powiem więcej kot prezentuje się najlepiej! :-) Głaski :kotek:
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

No własnie, ja tez mam zamiar kupić drugi drapak - bo jeden nie wystarcza, jest ciągle oblężony, i chce właśnie kupić z budką na dole.
Kiedys taki miałam ale koty absolutnie nie wchodziły do budki, teraz mam maluchy to może sie przyzwyczają.
Koloruś korzysta z budki?
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Czy zaglada do budki????

Koloruś chowa się do niej jak jest zapalone górne światło i faktycznie wieczorami tam czasami podsypia ,ale przede wszystkim śpi na parapecie , na górnej połce tego regaliku przy drapaku no i teraz na hamaku , chociaż na hamaku to on głównie szaleje w nocy <diabeł>

Żałowałam ,ze nie kupiliśmy drapaka który ma to bocianie gniazdo <lol> na takiej długiej nodze i na tej nodze właśnie zamontowany jest hamak ,ale wydaje mi sie ,ze tak tez moze być Koloruś alpinista równo po tym skacze. A ja ledwo sięgam do niego żeby dać mu buziaka w nosek ,a mała nie jestem ( 176cm), wiec patrzy na nas :-D zgóry
ODPOWIEDZ