Guru Agilis Cattus*PL
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się bardzo, że Gurusiowi smakuje. Tak też przypuszczałam, bo Tami też od razu wsuwał ze smakiem i nic nie grymasił.Dorota pisze:jestem bardzo szczęśliwa bo jeden kamień spadł mi dzisiaj z <serce> Guruś zajada z mymłona nową karmę (urinary RC).
Bardzo mu smakuje i wciąż się dopomina łaputką . Kiedy tylko klapnę na kanapie biegnie siada i jest w gotowości do chrumkania moja mordzia ruda kochana
- donka
Dorotko, z tego mymłona, to te mordzie chyba wszystko zjedzą <lol>Dorota pisze:jestem bardzo szczęśliwa bo jeden kamień spadł mi dzisiaj z <serce> Guruś zajada z mymłona nową karmę (urinary RC).
Bardzo mu smakuje i wciąż się dopomina łaputką . Kiedy tylko klapnę na kanapie biegnie siada i jest w gotowości do chrumkania moja mordzia ruda kochana
U nas również powrót do mymłona <mrgreen> nowa karma, z miski jest niezjadliwa, a jak się wsadzi do pysia, to i całkiem smaczna <gwiżdże>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Bez mymłona ani rusz
, jest tylko jedna niedogodność gdyż nowe chrupki mniejsze są i Guruś cały czas popędza mnie łaputką abym szybciej do pysia podawała <lol>
Guruś podobnie jak Jabbar prawie wszystko pochłonie co mu tylko podam, pastę uro pet również wsuwa
Mam nadzieję, ze z wagi nam Rudzielec spadnie bo prócz karmy suchej poaję mu mięsko tak 40 g i troszkę puszki (dzielę jedną na dwie miseczki tylko przeważnie jest, tak że Gurion wykańcza obie. <mrgreen> )
Guruś podobnie jak Jabbar prawie wszystko pochłonie co mu tylko podam, pastę uro pet również wsuwa
Mam nadzieję, ze z wagi nam Rudzielec spadnie bo prócz karmy suchej poaję mu mięsko tak 40 g i troszkę puszki (dzielę jedną na dwie miseczki tylko przeważnie jest, tak że Gurion wykańcza obie. <mrgreen> )
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
do łaputki dochodzi kuperek, bo jak się nie może doczekać to wstaje i siada i tak do skutku <lol>Dorszka pisze:No jak się łaputka będzie ruszać za łaputką, to nie wiem, jak to z tym spadkiem wagi będzie <lol>
Tylko nie krzycz na nas Dorszko ale ja teraz odważam dzienną porcję karmy ( ilość dla grubasków) i staram się aby Guruś nie wciągnął jej całej ,oczywiście mam na myśli na dobę <lol> gdyż zjada również inne kocie pyszności
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt: