Guru Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Brawo Guruś! i brawo Dorotka!
:-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dorota pisze:jestem bardzo szczęśliwa bo jeden kamień spadł mi dzisiaj z <serce> Guruś zajada z mymłona nową karmę (urinary RC) :radocha: .
Bardzo mu smakuje i wciąż się dopomina łaputką . Kiedy tylko klapnę na kanapie biegnie siada i jest w gotowości do chrumkania moja mordzia ruda kochana :kotek:
Cieszę się bardzo, że Gurusiowi smakuje. Tak też przypuszczałam, bo Tami też od razu wsuwał ze smakiem i nic nie grymasił.
Awatar użytkownika
Kaczucha

Post autor: Kaczucha »

Także się cieszę, że Gurusiowi smakuje :ok: Mój Filemon też tą karmę bardzo lubi, chyba nawet bardziej niż tą, którą jadł wcześniej :-)
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Dorota pisze:jestem bardzo szczęśliwa bo jeden kamień spadł mi dzisiaj z <serce> Guruś zajada z mymłona nową karmę (urinary RC) :radocha: .
Bardzo mu smakuje i wciąż się dopomina łaputką . Kiedy tylko klapnę na kanapie biegnie siada i jest w gotowości do chrumkania moja mordzia ruda kochana :kotek:
Dorotko, z tego mymłona, to te mordzie chyba wszystko zjedzą <lol>
U nas również powrót do mymłona <mrgreen> nowa karma, z miski jest niezjadliwa, a jak się wsadzi do pysia, to i całkiem smaczna <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Bez mymłona ani rusz :ok: , jest tylko jedna niedogodność gdyż nowe chrupki mniejsze są i Guruś cały czas popędza mnie łaputką abym szybciej do pysia podawała <lol>

Guruś podobnie jak Jabbar prawie wszystko pochłonie co mu tylko podam, pastę uro pet również wsuwa :kotek:

Mam nadzieję, ze z wagi nam Rudzielec spadnie bo prócz karmy suchej poaję mu mięsko tak 40 g i troszkę puszki (dzielę jedną na dwie miseczki tylko przeważnie jest, tak że Gurion wykańcza obie. <mrgreen> )
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

No jak się łaputka będzie ruszać za łaputką, to nie wiem, jak to z tym spadkiem wagi będzie <lol>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Dorszka pisze:No jak się łaputka będzie ruszać za łaputką, to nie wiem, jak to z tym spadkiem wagi będzie <lol>
do łaputki dochodzi kuperek, bo jak się nie może doczekać to wstaje i siada i tak do skutku <lol>
Tylko nie krzycz na nas Dorszko ale ja teraz odważam dzienną porcję karmy ( ilość dla grubasków) i staram się aby Guruś nie wciągnął jej całej ,oczywiście mam na myśli na dobę <lol> gdyż zjada również inne kocie pyszności :mimbla:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Dorota pisze:
Dorszka pisze:No jak się łaputka będzie ruszać za łaputką, to nie wiem, jak to z tym spadkiem wagi będzie <lol>
do łaputki dochodzi kuperek, bo jak się nie może doczekać to wstaje i siada i tak do skutku <lol>
czyli jedząc, uprawia fitness <lol>
Głaski dla Gurusia :kotek:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorotko, co tam u Was? Jak Futro Rude i jak Futro Liliowe?
:kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

I jak tam spadki wagi u co poniektórych? <diabeł>
ODPOWIEDZ