Przeczytałam cały wątek żywieniowy no i duuużo się dowiedziałam
Avari FaBriCat*Pl
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Koloruś też wcina tylko chrupki z saszetek lubi tylko sosik momentalnie wychlipie łobuziak jeden pasztetów do pyszczka nie wezmie. Natomiast jak jeszcze nie wiedzieliśmy ,ze ma chore nereczki wcinał wołowinkę ( taka przemrożoną wcześniej minimum tydzień)
Natomiast straramy się troszkę zmieniać mu chrupki ( on je weterynaryjną nerkową) RC , Hillsa , Purina mu nie służy choć smakuje i Trovet.
W tych karmach mają kociaki dokładnie zbilansowane jedzonko ze wszystkimi potrzebnymi im składnikami ,więc się nie martw , kotuchy lepiej jedzą niż my <lol>
Natomiast straramy się troszkę zmieniać mu chrupki ( on je weterynaryjną nerkową) RC , Hillsa , Purina mu nie służy choć smakuje i Trovet.
W tych karmach mają kociaki dokładnie zbilansowane jedzonko ze wszystkimi potrzebnymi im składnikami ,więc się nie martw , kotuchy lepiej jedzą niż my <lol>
- Hannah2
Mój Albert i małe kociaki też wyjadają sosik lub galaretkę a kawałki zostawiają dlatego wole im dawać mokre w formie pasztetów - wtedy zjadaja wszystko i lepiej im smakuje.
Wet mi powiedział, że mięso nie jest zdrowe dla kotów własnie na nerki bo ma za dużo białka. Mysle jednak że jak kot jest zdrowy to lepiej jak jedzenie ma urozmaicone.
Wet mi powiedział, że mięso nie jest zdrowe dla kotów własnie na nerki bo ma za dużo białka. Mysle jednak że jak kot jest zdrowy to lepiej jak jedzenie ma urozmaicone.
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: