Avari FaBriCat*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

On wygląda bardzo dobrze. Przy większej wadze mógłby już wyglądać za grubo, a tym samym głowa by się troszkę zgubiła, gdyby resztę miał za grubą. A tak to przynajmniej fajnie się makówka wyróżnia :kotek:
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Faktycznie głowa jest u niego bardzo dużym atutem. Ogólnie to raczej jest ładny ;-))

Chciałabym pokazać Wam moją starą pracę. Prezentację hodowli..

Prezi; FaBriCat

W domu krzątanina, przygotowywanie się do świąt a Avar tylko chodzi i dogląda czy wszystko dobrze wysprzątane,zrobione. Kurze pościera,pozamiata tylko odkurzacza panicznie się boi ;)
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

[center] Razem z Avarim chcielibyśmy życzyć Wam zdrowych,spokojnych pełnych ciepła i radości rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok 2012[/center]

:choinka:

:choinka: :choinka:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dziękujemy za życzenia :-D

i my też życzymy Wam kochani zdrowych i pogodnych Świąt :choinka:

i bardzo dużo <santa1>

:kiss: :kotek:
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Dziękujemy :kiss:
Wam również życzymy wszystkiego, co najlepsze na te Święta :choinka:
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Dzisiaj mój kot miał chyba dzień refleksji <shock>
Siedział w oknie i patrzył na krzątaninę za oknem i koty podwórkowe i tak dziwnie wyglądał :-|
Nie wiem czy on coś kuma co tam w ogóle jest. Toż on w życiu na dworze nie był. No chyba,że liczy się wizyta na balkonie i przejście w transporterku.
Przykro się robi jak widzi się zwierzaki pałętające się po ulicy, na zimnym bez jedzenia skazane na los...
A nasze futra mają najlepsze karmy,cudowną opiekę,ciepło no i miłość.. Chciałoby się je wziąć, przygarnąć,ale przecież nie można wziąć wszystkich... Przykre ;-(

Tak sobie patrzył mój Książę ;-))

Co tam jest za tym oknem?
Obrazek

Jaki zimny wiatr leci z tej dziury!
Obrazek

Oj,co tam tak lata?!
Obrazek

Ktoś mnie wołał?
Obrazek

Chyba jednak pójdę się do Niej poprzytulać!
Obrazek
kotku

Post autor: kotku »

Poprzytulać! Tuli, tuli :kotek:
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Mokre budzenie miałam dziś w nocy... <cenzura>
Jako,że Avar to kot baardzo parapetowy toteż na ulubione miejsce na nocną drzemkę wybrał sobie mój parapet. U nas choinki w tym roku brak to chociaż kilka udekorowanych gałązek znalazło się w wazonie. Jak pewnie zauważyliście moje kocisko kocha spać powyciągane ;-) to w czasie nocnego przeciągania owy wazon z wodą przewrócił <shock> ... Ja się obudziłam z przerażeniem co jest a on siedzi obok na biurku i się myje... Luzak totaly 8-)

No i się na aparat obraził. Nie mam pojęcia za co <gwiżdże>
Ale coś tam się ukręciło.. Chociaż jak tylko miał fajną minę/pozę a zobaczył aparat to powracał do spania i za nic niebieskich ocząt pokazać nie chciał :-x <zakochana>

Jak się obraził i nie chciał pozować to spał.. Ale jak fajnie <mrgreen>
Obrazek

Czasem się przebudził na przemycie łapek
Obrazek

"Jeszcze jedno zdjęcie to zobaczysz co potrafię" <lol>
Obrazek

"Sama chciałaś! Ja tak potrafię a Ty nie więc mnie już zostaw" I nawet moja siostra się załapała. ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Julcik to przeciez takie rozkoszne jak kot coś spsoci.
Jak moje patrzą w okno to mi ich szkoda, że siedzą całe życie w domu, ale by chętnie poganiały po trawce, popolowały na ptaszki, a tu tylko przez szybkę sobie moga popatrzeć ;-( .
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Hannah oczywiście,że rozkoszne, ale ja raczej się bałam czy jemu się nic nie stało ;-)) ale on totalnie wyluzowany leżał obok 8-)

Podziwiam go normalnie przy małych dzieciach jest nie do poznania i to w tym dobrym sensie. Robi się z niego taki miś pluszowy. Cieszę się bo do nas dość często małe dzieci przyjeżdżają i łażą za nim wołając "avaliś kici kici" i to takie kochane jest <zakochana> A on przychodzi i miauczy. Cudak taki. Ale jak ja mam ochotę się poprzytulać to nie! Nie ma takiej opcji w ofercie <lol>
Zablokowany