Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Postaram się w przyszłym roku :-)AgnieszkaP pisze:Mago chcemy więcej Luniaka!!!
U Luniaka myślę, że wszystko jest dobrze. W ramach prezentu światecznego oprócz zabawek i pyszności dostanie moja dziewczynka szczegółowy przegląd u weta. Zrobimy Lunce porządne usg, badania krwi i moczu. To już najwyższy czas. Ostatnie badanie krwi miała w zeszłym roku
Wspaniałych Świąt Wam życzę kochani!
[center]
*

*
[/center]
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Jeszcze w październiku robiłam Lunie badania moczu kontrolne i nie wyszły najlepsze. Najgorsze też nie, ale lampeczka się zaświeciła. Pomyślałam wtedy, że najwyższy czas mojej ponad czteroletniej kotuni zrobić przegląd generalny. Sprawa się odwlekła, bo mieliśmy ten nieszczęsny wypadek samochodowy i sami leżeliśmy w szpitalach, później jeszcze zaczęłam biegać z Gatonem do weta i znów Lunia zeszła na plan dalszy. Teraz się zaparłam <lol> bo za chwilę znów coś życie nam sprezentuje i czasu nie będzie.Pola pisze:Przegląd techniczny czy coś się dzieje ?
Jutro jeszcze właśnie czeka Luniaka pełne usg. Zobaczymy jak tam serduszko, nereczki i cała reszta :-)
Mam nadzieję, że nic strasznego w badaniach nie wyjdzie... a jak wyjdzie, to lepiej wiedzieć.
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: