Feliks i Niko
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję Martho za pamięć i życzę zakończenia tych problemów zdrowotnych u Gucia.Przyrodni braciszek serdecznie go pozdrawia.Skończył dziś 7,5 miesiąca waży 4,600 ,apetyt mu służy,zdrówko też( zapalenie spojówek przerabialiśmy gdy miał 4 miesiące)Dziś zaliczył pierwszą,nieplanowaną kąpiel w wannie i błyskawiczny z niej wyskok.Oczywiście jest panem domu całą gębą.Nawet w tej chwili klęczę pisząc te słowa ,gdyż Felix wyłożył się na moim krześle(chyba mnie pokręciło <rotfl> )Pozdrawiamy wszystkich serdecznie.
Nareszcie twarzowa kanapa i cała dla kotka

Nareszcie twarzowa kanapa i cała dla kotka

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- martha
Nieeeeasiek pisze:Oczywiście jest panem domu całą gębą.Nawet w tej chwili klęczę pisząc te słowa ,gdyż Felix wyłożył się na moim krześle(chyba mnie pokręciło <rotfl> )
U nas jest to samo :-)
U mnie Gustaw leży i liże mnie po nosie albo gryzie sznurki z ubrań. Po prostu chcę wykożystać każdą chwilę w której kotek jest na kolanach (co też nieczęsto się zdaża)
Kociak ślicznie rośnie, głaski
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- asiek
- Agilisowy Rezydent
No i po zawodach...Felix nieco lżejszy.
Kotka odebrałam już wybudzonego o nieprzytomnym wyrazie twarzy.Przez dwie godziny pełzał przewracając się na boki,obecnie chodzi powolutku ale na ugiętych łapkach.Miseczka go jeszcze nie interesuje.Nie wygląda jednak na cierpiącego więc myślę,że będzie dobrze.Jeszcze przez trzy dni na zastrzyk i ok.Kosztowało mnie to mimo wszystko trochę stresu,ale dziękuję wam za kciuki <ok> <pokłon>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Dzisiaj nasz pieszczoszek skończył roczek.Mimo podejmowanych prób wychowywania kocio jest panem domu i już.Dzisiejszy dzień rozpoczął od wyjątkowych głupawek z wskakiwaniem i przebieganiem po wszystkich meblach
nie wiem czy to przedsmak drugiego roku życia?Ładnie rośnie tylko główka jeszcze nie nadąża,zdrówko dopisuje oby tak dalej.

Najlepszy prezent urodzinowy

Najlepszy prezent urodzinowy