Kilka dni temu miałam okazję porozmawiać sobie dłużej z wetem i też mi powiedział, żeby z mieszaniem karm nie przesadzać. Jedna działa tak, druga siak i jak coś jest nie tak jak należy z kotkiem to nie wiadomo dlaczego. Mnie to przekonuje.
Bella & Carlos
-
Marina
Właśnie miałam pytać jak tam Bellusia. Widocznie potrzebuje więcej czasu, żeby dojść do siebie. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka.
dla kociaczków
Kilka dni temu miałam okazję porozmawiać sobie dłużej z wetem i też mi powiedział, żeby z mieszaniem karm nie przesadzać. Jedna działa tak, druga siak i jak coś jest nie tak jak należy z kotkiem to nie wiadomo dlaczego. Mnie to przekonuje.
- Agnieszka7714
- Agnieszka7714
Agnieszko, u nas było podobnie. Jak już wychodziliśmy na prostą z Frodzia biegunką, to potem nagle pogorszenie. Aż doszło do tego, ze z kota lało się i górą i dołem. Po kuracji antybiotykowej jest już spokój, ale Frodo je Rc gastro i nic innego. Wet zabronił podawania innego jedzenia. Trzymam kciuki za Bellunię, bo wiem jak musisz się zamartwiać. 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bella na razie dostała raz antybiotyk o przedłużonym działaniu (6 dni temu). Ponieważ przez 4 dni była poprawa, dziś wetka zadecydowała, że spróbujemy podawać przez 8 dni lek przeciwzapalny, a jeśli znów się pogorszy, poda antybiotyk. Bella je obecnie wyłącznie suchą karmę RC Intestinal i saszetki (dzielę jej jedną saszetkę na 3-4 razy) RC Intestinal na zmianę z Hillsem i/d - to jest dietetyczna karma stosowana w leczeniu zaburzeń przewodu pokarmowego.Agnieszka7714 pisze:Agnieszko, u nas było podobnie. Jak już wychodziliśmy na prostą z Frodzia biegunką, to potem nagle pogorszenie. Aż doszło do tego, ze z kota lało się i górą i dołem. Po kuracji antybiotykowej jest już spokój, ale Frodo je Rc gastro i nic innego. Wet zabronił podawania innego jedzenia. Trzymam kciuki za Bellunię, bo wiem jak musisz się zamartwiać.
Dzięki dziewczyny za kciuki
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: