Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karmelek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Ale Domiska urosła <shock> Cudna jest. Trzymam za zabieg <ok> Coś w tym przewrażliwieniu z kociastymi jest (nawet z dziećmi tak nie przesadzałam <lol>)
Awatar użytkownika
Ellesmera

Post autor: Ellesmera »

Witamy się pięknie z nasza siostrzyczką!! :-)

Dopiero zauważyłam że jesteście na forum! :-)

POZDRAWIAMY SERDECZNIE!:)
kotku

Post autor: kotku »

Jaka Domia jest śliczna u dorodna :kotek: Dużo głasków dla koteczka
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Dziękuję wszystkim cioteczkom za miłe słowa!I proszę o zaciskanie kciuków, bo już za tydzień -20 tego stycznia mamy umówiony zabieg. Mnie już tchu brakuje kiedy o tym myślę , tak koszmarnie się boję tego dnia.
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Będzie dobrze :kiss: Będę trzymać kciuki :-) Domia jest piękną kotką <zakochana>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Zafira, oczywiście, że będziemy trzymać kciuki! :-)
mardag1982

Post autor: mardag1982 »

Zafirko a w której klinice sterylizujesz Domisie? Aiszusia już w grudniu wysterylizowana
kotku

Post autor: kotku »

Kciuki kciuki kciuki! <ok>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Witam :) Dopiero trafiłam na wątek Domisi i Nutki :) Śliczniaste masz koteczki. A Domisia jak pieknie wyrosła ! Piękny z niej teraz niedzwiadek :-P
Mam nadzieję że oba kociaki dogadują się i kochaja jeszcze bardziej, a zabieg sterylizacji pójdzie gładko i sprawnie :kotek:
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

mardag1982 pisze:Zafirko a w której klinice sterylizujesz Domisie? Aiszusia już w grudniu wysterylizowana
W Alaskanie ( na Syberce). Tam sterylizowałam Nutę. Oj jak sie boję !Nie umiem patrzeć Domisi w oczy od tygodnia. Tak rozbrykana i radosna a ja jej takie cóś szykuję na weekend :-(
A Aiszunia gdzie była ciachana? Miała już wcześniej rujkę?

Ania _83 Co do kontaktów kotek- niestety ale nie jest różowo. Nuta ze stresu bardzo nam chorowała na przewlekłe choróbska, kotki są od siebie odizolowane od dłuższego czasu .Chociaż na razie (tfu tfu) Nuta nic nowego nie wymyśliła i przechodzi rekonwalescencję wstrzymałam się od ich łaczenia aby przed sterylizacją ( i po ) nic nowego sie nie wykluło. W tym temacie mam pod górkę i to bardzo.
Zablokowany