Avari FaBriCat*Pl
- BRI van Doro
- Hodowca
- Hodowla: Cats van Doro*PL
- Kontakt:
"Pogoda do kitu a ja fanką zdjęć z lampą nie jestem. "
Nie bardzo jest dla mnie zrozumiałe , że większość z osób na tym forum pisze że nie lubi robić zdjęć z lampą błyskową ?
90% zdjęć , które robię w domu robię z lampą błyskową z założonym dyfuzorem i ze światłem odbitym oraz dodatkowym oświetleniem, często również wykorzystuję blendę. Z blendą są małe problemy bo kociaki sa nimi bardzo zainteresowane <diabeł> . Nawet przy bardzo jasnych obiektywach jest trudno zrobić nieporuszone zdjęcie bez lampy w domu.
Nie bójcie się używać błysków . :-)
Nie bardzo jest dla mnie zrozumiałe , że większość z osób na tym forum pisze że nie lubi robić zdjęć z lampą błyskową ?
90% zdjęć , które robię w domu robię z lampą błyskową z założonym dyfuzorem i ze światłem odbitym oraz dodatkowym oświetleniem, często również wykorzystuję blendę. Z blendą są małe problemy bo kociaki sa nimi bardzo zainteresowane <diabeł> . Nawet przy bardzo jasnych obiektywach jest trudno zrobić nieporuszone zdjęcie bez lampy w domu.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No tylko, żeby robić porządne zdjęcia z lampą to trzeba mieć porządną lampę do tego, żeby móc sobie skierować błysk na sufit, a nie po oczach kotu. Zdjęcia z normalnej lampy wbudowanej w aparacie to już niestety nie są takie piękneBRI van Doro pisze: Nie bardzo jest dla mnie zrozumiałe , że większość z osób na tym forum pisze że nie lubi robić zdjęć z lampą błyskową ?

- BRI van Doro
- Hodowca
- Hodowla: Cats van Doro*PL
- Kontakt:
Racja , że lepsza jet lampa zewnętrzna , ale jeśli jej nie mamy można używać tej wbudowanej , tylko lepiej założyć dyfuzor, rozproszy światło.Sonia pisze:No tylko, żeby robić porządne zdjęcia z lampą to trzeba mieć porządną lampę do tego, żeby móc sobie skierować błysk na sufit, a nie po oczach kotu. Zdjęcia z normalnej lampy wbudowanej w aparacie to już niestety nie są takie piękneBRI van Doro pisze: Nie bardzo jest dla mnie zrozumiałe , że większość z osób na tym forum pisze że nie lubi robić zdjęć z lampą błyskową ?
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- E_i_A
A to lobuzJulcik pisze: Sama nie wiem co mam dawać temu mojemu Księciuniowi <mrgreen> Jedyne co mu wchodzi to RC dla brytków. Mokre jest fuuuu tak samo wołowinka i inne mięsko <hm>
Ostatnio nam się skończył RC British a w żadnym zoologicznym niestety nie było to patafonowi wzięliśmy dla wybrednych... I też fuuu...
A może wy coś polecacie?

Wow <ok> A ktora kitusia zostanie mamusia??Julcik pisze:A... pod koniec stycznia będzie można spodziewać się pierwszych kulek po moim Avarze... Z malutkiego kota stał się pełnoprawnym Kocurrem 8-) <mrgreen>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
:-) Dziękuję :-)Ania_83 pisze:Czekamy z niecierpliwością <zakochana>
Wczoraj byłam,widziałam mamusię, brzuszek dość pokaźni obstawiam 3 sztuki. Zobaczymy potem jak się kluski urodzą

Zdjęć nie mam

Jak tak dalej pójdzie to zdjęć będzie można się spodziewać na wiosnę