Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- ufff, już chyba wszystko zmierza ku lepszemu...Vitia bardzo się męczył, najgorzej ze wszystkich kotów przeżył narkozę, wielokrotnie wymiotował, jeszcze nic nie jadł ani nie pił,,,,ale zrobił wieeelkie siku - co mnie bardzo cieszy,,,podałam mu kilka razy ociupinke wody do pyszczka,,,,teraz wgramolił się na swoją ulubioną szafkę, wlazł do swojej budko-chatki i śpi......

- powoli wszystko wraca do normy..... :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Trafiłam na "końcówkę" wrażeń, ale i dobrze, cieszę się bardzo , że się chłopak pozbierał!

Przepiękny jasnosrebrny miś-lis-miś <zakochana>
kotku

Post autor: kotku »

Oj biedny Vitali, to go nieco pomęczyło :( Ale na szczęście mija. Dzisiaj pewnie znów śmiga jak messerschmidt :kotek:
Awatar użytkownika
Ada

- moje kochane Słoniątko czuje sie dobrze, spał za mną i od rana domagał sie głasków i smaczków....apetyt wrócił w dwójnasób więc jestem bardzo zadowolona - je i śpi, wiec wszystko w normie <serce> <serce> <serce>

- dziękujemy za kciuki, pomogło :hug: :kiss:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Bardzo się cieszymy <klaszcze> Dużo głasków dla Vitaliego :kotek: :kotek:
Marina

Post autor: Marina »

Dużo głasków dla dzielnego chłopczyka :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Uff, dobrze, że już po wszystkim i Vitia dochodzi do siebie :kotek: teraz to już z górki :-)
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

super jest Dużo głasków i miziaków :kotek:
Awatar użytkownika
Ada

- dziękujemy pięknie, to naprawdę miłe, że się nie jest samemu w takich chwilach...
- Vitia dzisiaj już zachowuje sie normalnie, domaga się głośno swoich smakusiów i wyleguje się w swoim posłanku,,,
- stado przyjęło go normalnie tylko Elle ilekroć obwącha jego pozostałości po...klejnotach to syczy jak boa, czym zdumiewa wszystkie koty ze mną włącznie...wygląda to przekomicznie, bo kiedy są przodem do siebie to jest normalne ocieranie się głowami i normalna zabawa ale...czasami Elle podchodzi z tyłu do Vito wącha go TAM i syczy....po czym odchodzi zdegustowany jakby...(sama nie wiem),,,jakby ten zapach opatrunku w deo coś mu przypominał ??? ;-))
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Mam nadzieję że Vitia już zapomniał o zabiegu :->
Zablokowany