Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

kizior pisze:
Renia pisze:Nie daj się tej Rudej. Pamiętaj od czego masz zęby :ok:
愛你
Fibs.
To jest podżeganie do buntu. ;-))

:kotek:
E nie to przypomnienie, że jak nie idzie połykanie to wystarczy pogryź ...oczywiście tabletkę <lol>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Wombat - ongiś ulubione zwierzątko mojego syna, na szczęście tylko na zdjęciach ;-)) - kolor troszkę się zgadza <lol> Tylko dlaczego czeski ???
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Może on tak ma jak iguany, tzn. zamyka oczy i myśli że nikt go nie widzi <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Julcik pisze:Mimbla uczysz siebie i futra chińskiego? <lol> Ja umiem to może mój Avar jakieś chińskie "miau" by z siebie wydał <lol>
Znam podstawowe słowa typu mai dan, fa piao, meio <lol> Byłam już w kilku głupich sytuacjach i poradzilam sobie mimo tak ograniczonej znajomości mandaryńskiego. Machanie łapami przydaje się bardziej, niż angielski - pod każdą szerokością geograficzną <lol>

Renia pisze:Nie daj się tej Rudej. Pamiętaj od czego masz zęby :ok:
愛你
Fibs.
Fibi, żebym Cię przez przypadek w dywanik nie zawinęła...

Joanna P. pisze:Wombat - ongiś ulubione zwierzątko mojego syna, na szczęście tylko na zdjęciach ;-)) - kolor troszkę się zgadza <lol> Tylko dlaczego czeski ???
O Wombacie było tu kilka tygodni temu <lol> Nawet zjęcie takowego wklejałam. A czeski, bo matka Czeszka, ojciec Słowak. Taki Bramborek z niego ;-))

Więcej zdjeć Iggiego wlepiłam do wątku fotograficznego o obiektywach M42, ale ok- zdubluję ;-))
Dzisiaj mam jeszcze 2 nowe, też robione starym-nowym złomem <mrgreen> Ogólnie "mam wytrzeszcz i nie zawaham sie go użyć"...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Pięęękny jestem :kotek:
Iggy ściemniał mocno. :pity:
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Iguś-udawaj że połykasz a potem pluj! <lol> Dużo mięcha z rosołkiem a wszystkie paciorki wysikasz i już!
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cudna morduchna z tym wytrzeszczem <zakochana>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

mimbla, sama widzisz, baby ze śląska są okropne i jedno co potrafią, to podburzać do złego <lol>
Fibi dzisiaj sama owineła kawałek siebie w dywanik <diabeł> dziękuję za krakanie :-x
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Renia pisze:mimbla, sama widzisz, baby ze śląska są okropne i jedno co potrafią, to podburzać do złego <lol>
Fibi dzisiaj sama owineła kawałek siebie w dywanik <diabeł> dziękuję za krakanie :-x
Ale to był pewnie ex-kawałek <diabeł>

Iggy dziękuje za doping. On to lubi nawet takie zabawy w zmuszanie do czegoś <diabeł> Broni sie przed tymi tabletkami dużo mniej niż macho-Ozz...
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Niesamowite ma oczuchy jak namalowane i ta maseczka na mordeczce piękna <zakochana> .

Kocurek jest nadzwyczaj cierpliwy ,ze tak ładnie pozuje swojej panci , chyba ,że pancia go przykleiła do podłoża <diabeł>

:kotek: :kotek:
Zablokowany