E nie to przypomnienie, że jak nie idzie połykanie to wystarczy pogryź ...oczywiście tabletkę <lol>kizior pisze:To jest podżeganie do buntu.Renia pisze:Nie daj się tej Rudej. Pamiętaj od czego masz zęby![]()
愛你
Fibs.![]()
Ozzy i Iggy
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- gosiaczek8807
- mimbla
- Kontakt:
Znam podstawowe słowa typu mai dan, fa piao, meio <lol> Byłam już w kilku głupich sytuacjach i poradzilam sobie mimo tak ograniczonej znajomości mandaryńskiego. Machanie łapami przydaje się bardziej, niż angielski - pod każdą szerokością geograficzną <lol>Julcik pisze:Mimbla uczysz siebie i futra chińskiego? <lol> Ja umiem to może mój Avar jakieś chińskie "miau" by z siebie wydał <lol>
Fibi, żebym Cię przez przypadek w dywanik nie zawinęła...Renia pisze:Nie daj się tej Rudej. Pamiętaj od czego masz zęby![]()
愛你
Fibs.
O Wombacie było tu kilka tygodni temu <lol> Nawet zjęcie takowego wklejałam. A czeski, bo matka Czeszka, ojciec Słowak. Taki Bramborek z niegoJoanna P. pisze:Wombat - ongiś ulubione zwierzątko mojego syna, na szczęście tylko na zdjęciach- kolor troszkę się zgadza <lol> Tylko dlaczego czeski
Więcej zdjeć Iggiego wlepiłam do wątku fotograficznego o obiektywach M42, ale ok- zdubluję
Dzisiaj mam jeszcze 2 nowe, też robione starym-nowym złomem <mrgreen> Ogólnie "mam wytrzeszcz i nie zawaham sie go użyć"...

- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Ale to był pewnie ex-kawałek <diabeł>Renia pisze:mimbla, sama widzisz, baby ze śląska są okropne i jedno co potrafią, to podburzać do złego <lol>
Fibi dzisiaj sama owineła kawałek siebie w dywanik <diabeł> dziękuję za krakanie
Iggy dziękuje za doping. On to lubi nawet takie zabawy w zmuszanie do czegoś <diabeł> Broni sie przed tymi tabletkami dużo mniej niż macho-Ozz...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent