Bazyl, Simon i Apsik
- kosanna
Gdy kucasz to Bazyl wchodzi Ci na plecy?!! To musi kapitalnie wyglądać i ... pewnie natychmiast rozśmiesza, albo rozczula! Niesamowite! Głaski dla kotów.
Wypoczywaj i nabieraj sił, to cudowna rzecz poprzebywać ze sobą sam na sam, bo koty w tym raczej nie przeszkadzają. Można robić wszystko co dusza zapragnie! :-)
- Agnieszka7714
kosanna pisze:Gdy kucasz to Bazyl wchodzi Ci na plecy?!! To musi kapitalnie wyglądać i ... pewnie natychmiast rozśmiesza, albo rozczula! Niesamowite! Głaski dla kotów.Wypoczywaj i nabieraj sił, to cudowna rzecz poprzebywać ze sobą sam na sam, bo koty w tym raczej nie przeszkadzają. Można robić wszystko co dusza zapragnie! :-)
kapitalne lub dość .... ciężkie <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Tak. Za pierwszym razem bardzo się zdziwiłam identyfikując Bazyla na plecach, bo byłam przekonana, że to Apsik. To nasz nadworny alpinista i do niego jestem przyzwyczajona ale widać niebieski podpatrzył kumpla.kosanna pisze:Gdy kucasz to Bazyl wchodzi Ci na plecy?!!
Aniu- moje chłopaki za nic na świecie nie pozwolą abym nie miała towarzystwa w trakcie kąpieli. Jeden siedzi na pralce, drugi w umywalce a trzeci stoi na podłodze i gapi się jak leci woda <lol> .
- Ania_83
Hehehe super !! Z moja to póki co nie jest mozliwe, bo ona nie umie zwyczajnie siedzieć albo leżeć, albo chodzi, biega albo śpi <lol>kosanna pisze:Aniu- moje chłopaki za nic na świecie nie pozwolą abym nie miała towarzystwa w trakcie kąpieli. Jeden siedzi na pralce, drugi w umywalce a trzeci stoi na podłodze i gapi się jak leci woda <lol> .
A kociaki na Twoich plecach muszą wyglądać komicznie. Lubią pozycje "na barana"
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent