Bazyl, Simon i Apsik

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Gdy kucasz to Bazyl wchodzi Ci na plecy?!! To musi kapitalnie wyglądać i ... pewnie natychmiast rozśmiesza, albo rozczula! Niesamowite! Głaski dla kotów. :kotek: Wypoczywaj i nabieraj sił, to cudowna rzecz poprzebywać ze sobą sam na sam, bo koty w tym raczej nie przeszkadzają. Można robić wszystko co dusza zapragnie! :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale fajne fotki miśków :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Super fotki. Piekna trójca ! A to śledzenie Pańci to znam - moja Lunka sledzi mnie cały czas i jak na moment zniknę w łazience to już jest płacz <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

kosanna pisze:Gdy kucasz to Bazyl wchodzi Ci na plecy?!! To musi kapitalnie wyglądać i ... pewnie natychmiast rozśmiesza, albo rozczula! Niesamowite! Głaski dla kotów. :kotek: Wypoczywaj i nabieraj sił, to cudowna rzecz poprzebywać ze sobą sam na sam, bo koty w tym raczej nie przeszkadzają. Można robić wszystko co dusza zapragnie! :-)

kapitalne lub dość .... ciężkie <lol>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

kosanna pisze:Gdy kucasz to Bazyl wchodzi Ci na plecy?!!
Tak. Za pierwszym razem bardzo się zdziwiłam identyfikując Bazyla na plecach, bo byłam przekonana, że to Apsik. To nasz nadworny alpinista i do niego jestem przyzwyczajona ale widać niebieski podpatrzył kumpla.

Aniu- moje chłopaki za nic na świecie nie pozwolą abym nie miała towarzystwa w trakcie kąpieli. Jeden siedzi na pralce, drugi w umywalce a trzeci stoi na podłodze i gapi się jak leci woda <lol> .
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

kosanna pisze:Aniu- moje chłopaki za nic na świecie nie pozwolą abym nie miała towarzystwa w trakcie kąpieli. Jeden siedzi na pralce, drugi w umywalce a trzeci stoi na podłodze i gapi się jak leci woda <lol> .
Hehehe super !! Z moja to póki co nie jest mozliwe, bo ona nie umie zwyczajnie siedzieć albo leżeć, albo chodzi, biega albo śpi <lol>

A kociaki na Twoich plecach muszą wyglądać komicznie. Lubią pozycje "na barana" ;-))
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Odpoczywajcie od Klonów <mrgreen>

Ale Gwiazdorzy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

U nie lanser jest tylko jeden, "urodziłem się, żeby mnie podziwiać". Jak tylko widzi aparat to się ustawia. Nie mogę mu przecież odmówić a wy niestety go musicie znowu oglądać ;-)) .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Chudy!!!!! Gdzie jesteś??? Co za stwór wielki Cie zjadł??? <lol> <lol>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Apsior chyba za bardzo wziął sobie do serca powiedzenie "kto z kim przystaje, takim się staje" <lol>

Chudy... i tak Cię uwielbiam <serce> :kotek:
Zablokowany