Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Marina

Post autor: Marina »

Jak miło widzieć was w duecie :-)
Oj, urósł Tosiek, urósł, ale figurę trzyma. Zgrabny z niego chłopak. I tygryska coraz bardziej przypomina. Dla mnie też kociaki z prążkami są baardzo kocie.
Dobrze ma Tosiek u Ciebie, nawet kolegę mu znalazłaś do zabawy.

Pozdrowionka i :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Oooo !! Jak miło zobaczyć nowe zdjęcia Tośka i nawet jego pańci :) Kicia ślicznie rośnie, taki tygdysek mały :-D Cudowny chłopczyk <zakochana> I cieszę się że o kastracji tak szybko zapomniał :P Głaski !! :kotek: :kotek:
Bożena

Post autor: Bożena »

Urosło się Twojemu Tośkowi ,że hoho Piękny kocurrro z niego wymiziaj go od nas z Kacprem :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Tak szybko się skumplowali :-) To rokuje, że w przyszłości dokocenie nie będzie problemowe <mrgreen> Ciekawe jak Tosiek zachowałby się na swoim terytorium... :kotek: :-)
kotku

Post autor: kotku »

No cóż... innego kota jeszcze nie było u nas w domu :) Ale pojawił się pies na trochę. Poganiali się, Tosiek posyczał, poatakował, ale w końcu mu przeszło...
Mam nadzieję, że ewentualne dokocenie w przyszłości przebiegnie tak jak się spodziewam, czyli fajnie. Póki co jednak nie mogę się dokocić i nie ukrywam, że trochę mi smutno z tego powodu. Ale poczekamy, zobaczymy. Cierpliwość mi nie zaszkodzi :)
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Fakt,cierpliwość się opłaca.Życzę ci żebyś jednak zbyt długo nie czekała,a Tosiek jest rewelacyjny. <klaszcze>
kotku

Uwaga, uwaga :) Nakręciłam właśnie swój pierwszy w życiu film!
Filmik jest króciutki i pokazuje jak mój mały Tosiek ugania się za myszą....
To debiut reżysersko - aktorski prosimy więc o wyrozumiałość

TOSIEK I MYSZKA
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Jak fajnie aportuje :ok: . Tośkowi gruby brzucho nie grozi <lol>
kotku

Oj to prawda! Jestem z niego dumna jak ładnie przynosi myszkę w zębach żeby się dalej bawić :)
A tutaj jeszcze chciałam pokazać zdjęcie z cyklu: Teletubisie mówią dzień dobry!
Tosiek zwisający pyskiem ze schodów...

Obrazek
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Fajny chłopak z Tośka !! Jaki super rozrabiaka!.Z tym dokoceniem to nie zwlekaj,bo przegapisz najlepszy moment. Jestem tego przykładem - do dachówki -półbrytyjki ;-)) dopiero po trzech latach dołączyła arystokratka Domia. Nuta ten fakt odchorowała strasznie poczawszy od głodówki poprzez wszelkie choroby, które udało jej się w lecznicy "załapać". Dokacaj Tośka póki rokuje- mówię Ci .
Głaski dla fajnego krajana :kotek: :kotek: :kotek:
Zablokowany