Kacper w nowym domu

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Kacperkowi albo się urosło, albo drukarka zmalała.
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

manita pisze:Toż to kruszyna nie kruszynka <lol>
Pan Okruch :kotek:
<lol>

Uwielbiam Twój wątek Bożenko. Kocio nawet nie wie, jakie miał szczęście, ze trafił do Ciebie :-)
Bardzo mi się podoba, że na drukarce leży podusia <mrgreen>
Bożena

Post autor: Bożena »

Przybrało mu się troszeczkę na wadze waży 7 kg i tak już chcemy zostać <mrgreen> Podusie i kocyki leżą wszędzie na meblach parapetach przed miseczkami żeby tylko pierdzioszka nie przyziębił. :haha: Jak TŻ się zgodzi to dokocimy się Jasminką jak pójdzie na emeryturę to jest ulubienica Kacpra <tańczy> <tańczy> Muszę nad mężem popracować :hug:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

<lol> to życzymy owocnej pracy nad mężem <lol> Głaski dla Kacperka ! :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Haha Pan Okruch! Super, też tak myślę <lol>
Trzymam kciuki za przyszłe dokocenie. Mnie już skręca gdy oglądam te małe śliczne kluseczki na naszym forum, ale niestety muszę sobie powtarzać jak mantrę: "jeszcze nie teraz, jeszcze nie teraz, jeszcze nie teraz"...
Pozdrawiam Waszą całą rodzinkę!
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Bożenko :-) Ty i Kacperek dobraliście się idealnie :kiss: :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Wcale mnie zachowanie Kacpra nie dziwi! Co tam będzie ogrzewał jakąś zimną panią żółwicę i tracił chłopak energię! Woli sobie poczekać na puchatą, cieplutką i milutką Jasminkę! ;-)) <serce> Głaski dla kocurka. A dla żółwiczki żółwik, albo ciepła żaróweczka, albo ... jakaś miejscówka przy :komp: . Tam to dopiero grzeje!
Bożena

Post autor: Bożena »

Obrazek

Wczoraj mineło 3 miesiące jak Kacper jest razem z nami.Zmienił się troszeczkę nabrał śmiałości i odwagi.Zaczął więcej gadać i mruczy bardzo głośno.Jak nie śpi to jest wszędzie gdzie ja.Dobry z niego kompan i niestety muszę drukarkę zmienić bo biedaczysko spadnie :haha: :haha: Łzawiło mu oczko przez 2 dni ale już jest dobrze chyba się czymś ukół.Myślę ,że się troszeczkę nudzi ,prace nad TŻ trwają <lol> <lol>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Jak już trzy miesiące minęły od zakocenia, to faktycznie pora myśleć o dokoceniu <lol>
Trzymam mocne kciuki za "urabianie" TŻ-a <ok>
kotku

Post autor: kotku »

Widać po pysiulcu że Kacperek miewa się coraz lepiej! Również trzymam kciuki za przekabacenie TŻ'ta na słuszną drogę <lol> Dużo, dużo głasków dla puchatego miśka Kacperka :kotek: :kotek:
Zablokowany