Enya Agilis Cattus*Pl
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Vanicca
To drapak od Rufiego , jeśli się nie mylę. Dodam, że mi też się strasznie podoba .
http://www.drapaki.pl/product_info.php? ... ucts_id=68
http://www.drapaki.pl/product_info.php? ... ucts_id=68
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
no ładne ale pomalutku pracujemy nad wałeczkami , nie robię drastycznych diet tylko zmieniłam karmę i zmniejszyłam iliość mokergo jedzonka dziennie.Kamiko pisze:Brzusio też ma ładne <mrgreen>
Nie jest to teraz łatwe bo Guruś rośnie i nie może mieć ograniczeń Przyznam, że nie mam sumienia pakować w chłopczyka a Enya w tym czasie nic. W związku z czym, mały zjada dwa razy dziennie mokre ( suche jeszcze na mymłonie <lol> ) a dziewczynka również dwa razy ale porcje bardziej towarzyskie.
Jeżeli jest głodna to wówczas dojada sobie suchym dla kastratek.
Drapak tak od Rufiego , zależało mi na hamaczku . Wiedziałam, że Enya nie będzie się bujać bo ona lubi stabilność pod łaputkami ale na Gurusia zainteresowanie liczyłam .
Jak do tej pory to po hamaku kotek ułatwia sobie wchodzenie do rozety i tyle..... Dziewczynka zaś ma wyłączność na budkę
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Dorota, jeszcze im hamaczek się spodoba - to młode koty, a kotom się co parę miesięcy gust odmienia, a przynajmniej do takich spraw jak przysmaki czy miejsce do leżakowania. U swoich rejestruję jakąś zmianę średnio co 8-9 miesięcy, nie jakąś radykalną, ale nauczyły mnie już, że nigdy nie mów "nigdy". Poza tym nie wiadomo jak długo będziesz miała TYLKO dwa koty
A Enya cudna, zwłaszcza ta robiąca za rozpostartą podkładkę przed monitorem <rotfl> Duuuuża rośnie i wie jak się do tego zabrać - rozciąganie się jest bardzo zdrowe <roll>
A Enya cudna, zwłaszcza ta robiąca za rozpostartą podkładkę przed monitorem <rotfl> Duuuuża rośnie i wie jak się do tego zabrać - rozciąganie się jest bardzo zdrowe <roll>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Dorota
- Agilisowy Rezydent